koko Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Трябват ми няколко прдплатени карти, които при определени ситуации да набират даден телефонен номер. И 3-те оперататора предлагат стартов пакет за 6лв с ддс. Мтел и Глобул са пределно ясни, картата е актвина 12 месеца без презареждане. после минимален ваучер 10лв за още 12месеца. Виваком имат интересно условие : 4) Срокът на валидност на картата, ако от нея няма изходяща активност, е 12 месеца. Ако клиентът не направи първото си обаждане в период от 12 месеца след закупуване, срокът на валидност започва да тече автоматично след този период. това ще рече ли, че ако само клип-вам от съответната карта ще работи 24 месеца ?
Administrator Велин Posted July 2, 2011 Administrator Report Posted July 2, 2011 не знам клипването дали не се води обаждане Не отговарям на постове написани с шльокавица!
Administrator 111111 Posted July 3, 2011 Administrator Report Posted July 3, 2011 брех за едно обаждане толкова ли те е страх че ще метнеш 10 стотинки не знам клипването дали не се води обаждане не се води докато отсреща не вдигнат Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Administrator Велин Posted July 4, 2011 Administrator Report Posted July 4, 2011 абе знам ли все пак си е вид активност. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
Mihail Peltekov Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 12 месеца това е. За да и удължиш валидноста, трябва всяка година да презареждаш поне >12лв за да се удължава валидноста и...
master Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Именно, на ментел ползвам предплатена за дадена цел и ако не я заредя с по 15лв на година ми го удължава не с 1 година ами с 1 месец Analog Audio™
Administrator 111111 Posted July 24, 2011 Administrator Report Posted July 24, 2011 При Мтел беше преди 11 мсесеца много съм си доволен от моята прима за сметки неща и да чувам Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Recommended Posts