Jump to content

Проблем с windows 7

danielskiii

Recommended Posts

от около месец ми прави след ребуут този проблем с усб-тата

img0250me.jpg

оправя се като направя деинсталиране и сканиране за хардуерни промени ама при всяко пускане на компа е дразнещо

Интелско ли е дъното? От скоро ли го прави този проблем?

Някакви специфични USB устройства слагал ли си?

дъното е асус

ASUS VM-HDMI

не съм слагал нищо специфично стандартното е принтер,упс,ремоте контрол,мишка

Нормално AMD , в бонус получаваш проблеми на които и господ не може да ти помогне . На въпроса не е нормално да става така , но на AMD платформи(чипсет) на какви ли чудеса съм се нагледал(бъгове на системата при работа и още повече при стартиране и зареждане на ОS) .Без AMD сигурно света щеше да е по скучен :)

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

"...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !

• Administrator

Нормално AMD , в бонус получаваш проблеми на които и господ не може да ти помогне . На въпроса не е нормално да става така , но на AMD платформи(чипсет) на какви ли чудеса съм се нагледал(бъгове на системата при работа и още повече при стартиране и зареждане на ОS) .Без AMD сигурно света щеше да е по скучен :)

да живее AMD (останалите да се учат)

погледни в биоса дали е активен legacy режима

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

оправих го с преинсталл на пц-то

на лаптопа след някакъв упдейт беше станало и пак с преинсталл се оправи

да живее AMD (останалите да се учат)

100% визираш себе си , имаш нужда давай напред но и нагоре ! Поста ти за сторидж 'изби рибата' , истината е 'няма пари няма любов' .Пари пари и пак пари някой ще каже и 'ъкъл' да по принцип пари се правят с' акъл и со дупце ' !

пп:стана малко спам sorry.1111... пусни една тема като за целта , не да цапаме темата на човека защото 'като не можеш да помгнеш недей да пречиш'

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

все пак приемам идей от какво може да е било :)

оправих го с преинсталл на пц-то

на лаптопа след някакъв упдейт беше станало и пак с преинсталл се оправи

Лично аз когато се касае да има ъпдейти като драйвъри предпочитам да отида на сайта на производителя и от там да си ги тегля , горчив пример с ъпдейт на 2те ми мрежови карти на дъното .Радвам се ,че си оправил проблема (най е сладко сам да си помогнеш).

• Administrator

вероятно не е активирана функцията в биоса за PNP операционна система и някой драйвер си резервира резервирано пространство

100% визираш себе си , имаш нужда давай напред но и нагоре ! Поста ти за сторидж 'изби рибата' , истината е 'няма пари няма любов' .Пари пари и пак пари някой ще каже и 'ъкъл' да по принцип пари се правят с' акъл и со дупце ' !

пп:стана малко спам sorry.1111... пусни една тема като за целта , не да цапаме темата на човека защото 'като не можеш да помгнеш недей да пречиш'

тогава защо цапаш?

нищо лично но не го раздавай на главаен омаскарител

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 1 month later...
  • 1 year later...

Мотае ми се едно такова дъно тук някъде и аз имах проблема. Оправих го като смених драйвърите за усб-то. Тези от снимката са стандартните от бозата. В пакета за драйвърите за чипсета трябва да има асуски драйвъри за контролерите пробвай с тях. При мен се оправи.

AMD са изключително иновативна фирма. Първи вкараха динамичната честота на клока. Първи пуснаха поддръжка и на 64 и на 32 битово смятане, Първи сложиха повече от едно ядро на чипа. Първи вкараха контролера за паметта в процесора. Първи вкараха графичната карта в процесора. А за чипсетите на Интел направо не ми  се говори! Имам няколко дъна, които директно горят дискове! Такава идиотщина, само в Интел могат да измислят!

А между другото, каква е тая тенденция на последък, да съживявате отдавна мъртви теми?

А между другото, каква е тая тенденция на последък, да съживявате отдавна мъртви теми?

търсят къде да пишат новите. Кой ти гледа дати.

Ами като има по-лесно решение на една тема защо да не се сложи отговор и ако някой има проблема да си го има написан.