kamikadze684 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Здравейте колеги малко съм нов в тази сфера Дадоха ми на скоро едим RB133 обаче картата му е изгоряла . R52-350 Имам една друга XG-601-MB моля ви кажете ми дали въобще става и как да им инсталирам драйвера . Като я сложа на устройството не я намира въобще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vladote Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 на wireless ли я търсиш или в interface Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted June 12, 2011 Administrator Report Share Posted June 12, 2011 mikrotika би трябвало да я открива освен ако картата е с някакъв чипсет който не се поддържа от Мт Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted June 13, 2011 Administrator Report Share Posted June 13, 2011 за по лесно чипсетите са ограничени до 2 ATHEROS и Prism Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamikadze684 Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 Никъде не я открива като устройство явно не е съвместима Със старата карта като сканирам за устройства ми излизат много . Закачам се на някое и нищо не става , нито трафик нито нищо тук в Шумен ми искат страшни цени за нова с чипсет на Atheros от 115 до 140 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted June 14, 2011 Administrator Report Share Posted June 14, 2011 разгледай раздела за покупко - продажби има атрактивни предложения. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamikadze684 Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 Здравейте . Имам следния проблем с борда . Свързал съм един Rb 133 level 4 на масата като опитна постановка . Всичко си тръгва обаче като сканирам с лаптопа за безжични мрежи ми излиза все на 2 черти сигнала . Какво ли не правих нищо не се променя . Дайте съвет от какво може да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danielskiii Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 объркан изход на картата кофти пигтейл,слаба мощност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kamikadze684
Здравейте колеги малко съм нов в тази сфера
Дадоха ми на скоро едим RB133 обаче картата му е изгоряла . R52-350
Имам една друга XG-601-MB моля ви кажете ми дали въобще става и как да им инсталирам драйвера .
Като я сложа на устройството не я намира въобще.
7 answers to this question
Recommended Posts