ivan Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Добър ден.Интересуваме дали някой от колегите доставя интернет в Слънчев бряг и по-точно за района на хотел Кубан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobibo Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Питай Спектър, мисля че имат оптика до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulbg Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Аз имам няколко оптики в района, както и радиа 5GHz из целият Слънчев бряг, Влас и Несебър. Обади се, ако не си успял да свършиш работа. 0886 22 43 66 - Благой Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorddredbg Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Не мисля че някой има оптика в района освен мен ама щом казвате . ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Не мисля че някой има оптика в района освен мен ама щом казвате . ) За Равда да имате нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivailo Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Не мисля че някой има оптика в района освен мен ама щом казвате . ) Там няма ли други оптики ? BLIZOO VIVACOM SPECTRUMNET и оше много такива... Сигурен ли си че оптиката е твоя или наета ? Аз мисля че оптиката за която става въпрос е на Слъчев Бряг АД . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorddredbg Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Колега , чувал си нещо ама не си дочул.Интересно е , че хора които си нямат представа за работи изявяват мнение по теми в форума.Спектър нямат и 1 метър оптика тук както и виваком и близу които имат само в зона запад и то частично.Отделно ако имаш нещо конкректно да питаш питай. Там няма ли други оптики ? BLIZOO VIVACOM SPECTRUMNET и оше много такива... Сигурен ли си че оптиката е твоя или наета ? Аз мисля че оптиката за която става въпрос е на Слъчев Бряг АД . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorddredbg Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Къде в Равда За Равда да имате нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) Къде в Равда Равда ул.Рибарска 6 Трябва ми оптика в Ахелой Edited August 29, 2011 by syscom Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Трябва ми 50 до 100 мв интернет за Ахелой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterol Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) Равда ул.Рибарска 6 равда лан не те ли устройва Edited August 29, 2011 by peterol Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorddredbg Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) Кажи за изискванията какъв нет ти трябва БГ , външен , колко адреса за да мога да ти направя оферта. Edited August 29, 2011 by lorddredbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
alalfa Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Извини ме Не разбрах ти ли ще правиш оферта или Комнет - Бургас Мисля че ще е Комнет Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Извини ме Не разбрах ти ли ще правиш оферта или Комнет - Бургас Мисля че ще е Комнет Оправих се мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts