Jump to content

Windows 8

Recommended Posts

Posted

Налична е и първата ранна версия на въпросният Уин 8  цък - торент от замунда

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

• Administrator
Posted

zamunda както винаги с месец назад  ;)

вече излязоха 3 версии

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Posted

zamunda както винаги с месец назад  ;D

вече излязоха 3 версии

E жалко значи и аз съм назад с инфото  ;)

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Posted

Не си назад навсякъде си пише че е windows 7, не знам  каква му е разликата ..

• Administrator
Posted

кърнела е различен

Харесай поста ^^^

• 2 weeks later...
Posted

Някой бъзикал ли го е вече :)

• Administrator
Posted

мързи ме да го сложа на виртуалка

Харесай поста ^^^

• 4 weeks later...
Posted

мързи ме да го сложа на виртуалка

Мързела движи света, а това си е чисто забравяне за идеята. А щях още преди 2 месеца да го направя ако не бяха хилядите филми в които се вкарвам :D

• 2 months later...
Posted

Има подобрения свързани с управление на паметта и процесите, вероятно целящи главно допълнителен живот на батерията.

Новото грозно metroUI което вероятно се ползва с тъчскрийн - може да се изключи с промяна в registry.

След това наистина заприличва на Windows 7 но разбира се има недостатъци откъм производителност в някои случаи както и откъм външен вид.

Windows 7 от първата изтекла версия ползвах като главна операционна система за ежедневието но Windows 8 Developer Preview не подхожда толкова за това.

Чакам следващия рилийз/лийк да го лепна на лаптопа. На настолния си действам със стабилния 7.

• 9 months later...
Posted

Аз съм с него вече около месец за момента съм доволен, има да чистят няколко дребни бъгове , подобрено е доста скорост ,стабилност осезаемо по добре се държи от 7-та , малко е разчупено менюто но на мен ми допада, но това че ще забравим за рестартирането е малко прибързано ,но да не забравяме че това е още тестова постановка, официално октомври щяла да излезе 8-та до тогава може и да я направят още по добре ::)

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник"

Posted

Аз ще кажа следното, четох толкова лъскави твърдения за тоя УИНБОУЗ-8, че чак ме изнервят тия който пишат такива глупости

Поредната версия нищо повече, след няколко години пак суперлативи за поредният уиндоус, и така до не знам си кога.

Макар че се забелязва напредък след излизането на Уин.-7, но пък провала на ултра хипер прехвалената ВИСТА беше грандиозен и помогна на Уин.-7 да изгрее много яко за супер кратко време, може и да е било стратегия знам ли :).

Posted

.... но това че ще забравим за рестартирането е малко прибързано ...

Аз отдавна го забравих със 7 , само го приспивам :)

... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч!

Posted

ако трябва да говорим за стабилност (без да съм ползвал 8 ) то боза7 е най-добре, след това си идва ХР. Виста изобщо я изключвам от версиите излизали на най-масовата ОС като някаква издънка..

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Posted

Vista след SP2 си е OK. Но 7 е по-добре разбира се така че от Vista няма смисъл освен заради стар хардуер.

В 8 има Start Menu с Windows бутон + x и таскбар с Windows бутон + t.

• 3 months later...
Posted

Здравейте,

интерфейса на Windows 8 е драстично насочен към touch screen технологиите. Независимо от ARM или Х86, Х64 версиите потребителя трябва да ползва команди с мишката уеднаквени с тези на touch screen.

Това му е малкото неудобство но се свиква. Пък и настолният компютър и лаптова с хардуерната клавиатура има предимствата на hot key командите.

Относно другите подробности като crash на приложение, бързодействие и т.н. нямам забележки. Windows като Windows. :)

follow the white rabbit