selectany Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Здрвейте! На БТК съм и ми остана един рутер с вграден модем ZTE ZX531B. Следвах тази тема и успях да го флашна с фирм. на Dynalink RTA1025W. Идеята ми е да го флашна с OpenWRT и да работи само като рутер, а отделно да си купя някакъв модем. Това което не ми е ясно е как да го свържа с модема който евентуално ще купя? Мисля си че след като е показано (от темата по-горе) как да го флашнем значи трябва да може да се ползва като рутер, но как след като WAN порта е на DSL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Както можеш да прочетеш от темата за RTA1025W и OpenWRT, в момента няма стабилна версия, няма и поддръжка на управлението на switch чипа, не може да се задели LAN порт да се ползва за LAN. За сега можеш да използваш който и да е ADSL2+ препоръчително такъв за който има и по-нов фирмуер. Например би трябвало с фирмуера на Dynalink, ZTE модема да ти свърши работа. Трябва само да внимаваш с броя конекции. Ако срещтнеш проблем, пиши. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts