Jump to content

Малко случки от живота ми

sftt

Recommended Posts

Понеже днес не ми е най дория ден. Иреших да го споделя с вас "наздрве" . Защо хората в чужбина си мислят че когато ги познаваш от обща приказка си им задължен? ами ето ви прост пример който днес вече ме прати в небесата от наглост .Стоя си аз в нас и си пия бирата и ми идва някво дете :Българче: и ми вика мама каза да дойдеш и да свалиш една игра АЗ ГЛЕДАМ ТЪПО и викам кво.Пак се повтаря репликата понеже детето не му се отдава много Българския. Аз му отговарям следното майкати знае цените и телефона ми. отговор "Ама тя няма пари иБаща ми също Пак гледам тъпо и си викам докога Българите в чужбина ще си мислят че работата на даден човек е безплатна НО на хората от тази държава трябва да се плати..Сори ако ви занимавам с щуротии но такъв е раздела ха ха ха ха

П.П. това е един от малкото ми сучай тук имал съм и случеи в 23 часа да ме викнат но пак кинти нямали но ме викат мен щото съм Българин а ония щял да им вземе 80 Е.

Абе човек, ти на кой свят живееш. Днес е 1 юни - Деня на детето. Не знаеш ли, че на този ден всичко е безплатно за децата.  :)  :)  ;) 

А и за майките им.  ;)

Изложил си се.  ;) 

хора... не всичко е пари

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

• Administrator

то не всичко е пари, ама да знаеш колко е гот да си легнеш

и да знаеш че до сутринта ще спиш като бял човек,

цена няма

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

То че не всичко е пари ДА съгласен но в магазина на всичко са сложили цена (как не ги е срам) , а и когато дойде кря на месеца никой не пита имаш или нямаш те искат да им бъде платено. :) :) ;)