Jump to content

Recommended Posts

Posted

Модела е Inspiron N5110  на сайта на производителя има няколко типа драйвери и нито един не става. WIN7 64bit Не го разпознава и като му дам автоматично да го търси не открива нищо! Би трябвало да е някакъв N ски WIFI. 30 мин се занимавах с win, програми, настройки и т.н. а тоя драйвер 3 часа ме мъчи :) Някой ако има идея... аз го дадох на клиента, ама като му се нарадва пак ще го взема да го мъча, че сега много на бързо стана и нямах време да се занимавам. . .

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W764&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRON_N5110&hidos=WV64&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False

• Administrator
Posted

Aida64 пее марка и модел от раз

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Posted

Мм не се сетих за нея като го взема ще видим :)

Posted

пиши на скайпа и ще ти го пратя :)

само кажи ревизията и версията отдоло под лаптопа ги пише

може и от сайта на делл според service taga дава този лаптоп с кой драйвери е :)

Posted

излизат много варянти. Дадох го аз, че имах още 10да правя. Ама пак ще го мъча тия дни.

Posted

Копираш хардуерното ID и питаш Гугъл...всичко ще ти каже

изглежда нещо от този род:

USB\VID_0BDA&PID_8189&REV_0200

Иначе проблема си е създаден от Майкрософт.... на повечето съвременни лаптопи без инсталиран фабрично Уиндоус си е мисия невъзможна, подкарването на Уайрлес...или поне от обикновен потребител. В сайтовете на производителите на лаптопи, обикновено има драйвери за по 10-тина различни марки и модели на картата.

Posted

А защо не пробваш с SlimDrivers - ползвам го няколко пъти до сега и се справя доста добре- директно си намира и качва драйверите. Безплатна е и до сега не ме е подвела.  :) А и смея да твърдя че до момента почти няма модел да не може да му се намерят драйвери. Просто иска много търсене. А иначе в руските сайтове има всичко - потърси и там. Но пробвай първо с SlimDrivers-а. Мисля че ще ти свърши работа.

Posted

аз ползвам последната версия на K-Systems ако не помогне на колегата програмата потърси тази

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Posted

gbdesign избирам на Detail -> Мatching Device  ID нали ? Поне по спомен така беше само, че тук не ми изкарва нищичко стой си празно полето!

Posted

В Дивайс мениджъра, цъкаш на проблемното устройство-Подробни дънни-от падащото меню - Хардуерни идентификатори...копираш най-горният ред и търсиш в Гугъл...онзи ден на някакъв Дел се наложи от официалният им сайт да налучкам драйвера, ма стана... а бяха сложили уж само за 64 битов Уин драйвери.

Posted

Еми именно ама ми стои празно утре отива за рекламация! Писна ми да се занимавам с него. На същото място преди съм го вадил както казваш...  И тоя на сайта има само за вин7/64

Posted

Не на Device Description, а на Hardware IDs трябва да го търсиш този стринг.

Иначе - буутни Linux и го търси същия стринг с lspci.

Posted

Аз там го търся дори пробвах на моя, че викам днеска много ми е дошло а вижте колко е часа аз все още бачкам от 6 сутринта. Че мисълта ми е - там не изкарва нищо на ДЕЛЛ а на моя си го изкарва дори го гледах в чичко гоогле и си казва точно това което е. Утре им го праскам на тия да се оправят щото мен ми прилича на дефект ( не е като да не се е случвало особено последните 6 месеца много бракове се нагледах ) .

Posted

Свали си от сайта им, нищо че са 64 битови пакети...като ги резархивираш, ще видиш че вътре си има и 32 битови драйвери