sftt Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Днес ми попадна едно рутерче (боклук) но ми е интересно дали мога да го флашна с openwrt .Модел Xavi 7968 чипа му е модел conexant cx94610-11z, но незнам и немога да намеря информация с кой софт да го прецакам . П.П. рутера е ADSL така че идеята ми е да му пусна един ван порт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 абе може да се компилира нещо ама нямам драйвери той си има опция в софта ако не се лъжа да стане като обикновен рутер лан1 да е ван платката прилича на едно ап на линксис ама е без адсл модула Link to comment Share on other sites More sharing options...
sftt Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 абе може да се компилира нещо ама нямам драйвери той си има опция в софта ако не се лъжа да стане като обикновен рутер лан1 да е ван платката прилича на едно ап на линксис ама е без адсл модула danielskiii И аз мислех че има в оригиналня софт нещо такова но уви няма.Опенврт нямат софт за него все още единственно можело да се взаимства от модела на линксис wag54g (пробвах но не стана). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts