koko Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Към дата на справката нямате невръчени наказателни постановления! Внимание: Kъм датата на заявката Вие нямате невръчено наказателно постановление. Ако имате АКТ на който му изтича крайния срок, можете да разпечатате тази справка чрез бутона "Принт". Посредством разпечатаната бланка, може да удължите срока на вашия АКТ без да чакате на опашката на 14 гише така си карам вече 1 седмица но не са ме спирали, някой има ли опит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladote Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Те и да си с изтекъл акт ти правят нов на негово място и трябва 5 лв глоба да платиш, че си без талон един вид. Карай си спокойно и като ти върнат талона карай внимателно за да не ти го взимат. Аз от близо година си карам спокойно и нямам нарушения - е чат пат ме препсува някой, че карам бавно но ми е много спокойно без кат на главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts