PcTuninG™ Публикувано 15 Май, 2011 Доклад Сподели Публикувано 15 Май, 2011 Имам следния проблем инсталирал съм въпросната програма на компота си . закачам си устройствата за мониторинг работят си слагам компа на рутер и всичко се губи не иска да ми отчита устройствата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 15 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 Като минеш през рутер не работи само така ли ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 15 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 Като минеш през рутер не работи само така ли ? Да във рутера съм разрешил някои портове който ползва самата програма и пак не става Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 15 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 програмата доколкото знам трябва да има директен достъп по ип към устройствата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 15 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 програмата доколкото знам трябва да има директен достъп по ип към устройствата Да се следи ги чрез порт 22 SSH Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 15 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 пробвал ли си с друг рутер ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 15 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 пробвал ли си с друг рутер ? Ха това е идея ама едва ли ще е от него ще пробвам и ще пиша Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 15 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 UPNP то му пуснато ли е ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 15 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 Пуснато е това ми дава когато се опитам да се свържа с оп устройство -No communication from device, check .. Ето и снимка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Май, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2011 а с putty закачваш ли се да не си за бранил или сменил порта на устройството Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 16 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2011 Не съм сменял нищо и ип адресите са реални Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Май, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2011 А Рutty закача ли се случайно така между теб и устройството да има защитна стена/микротик с пренасочен :22 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване