koko Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 трябват ми за няколко слаби дъна но не си струва да взимам нещо съвременно и марково, а пък не бих се доверил на някой китаец. някоя делта или нещо друго което ще влезе в стандартна атх кутия. трябват ми 2 или 3 бройки за контакти тук или на лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladote Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Мога да ти потърся подходящи - имам купища стари маркови компютри, но ще е в понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 ок не е проблем, ако намериш и малко повечко мога да ги взема, желателно е да са с хубави вентилаторчета, няма нужда да ги почистваш, аз ще си ги почистя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladote Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Намерих едно на Delta electronics 240W и едно на Dell - 200W. Имам и едно на Dell 330W и едно Dell 110W ама е плоско не става за tower кутия. Знаеш ми скайпа казвай какво ти трябва и да търся ли още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts