Jump to content

Помощ за линк ...

babula

Recommended Posts

Здравейте, имам следния проблем - трасе от около 28 км, перфектна видимост, антени 2х90см, карти CM-9 но повече от 6 мб не мога да вдигна. Едната антена е на ТВ кула и е АР с Аликс борд микротик в.4. Има и други около нея на 5гх. През деня сигнала е около -73-75 дб а вечер се променя на около 79-82. ССQ-то варира от 7 до 14.Клиента е РС но с в.2.7. Какъв може да е проблема и как да се справя-ако някой знае да помогне... :)

при CCQ 7 направо добри скорости постигаш. или не са насочени анетните или имаш проблем с някой кабел/пигтейл/облъчвател. на тва разстояние с тия антени трябва да изкараш по добър сигнал от -70.

а междодругото кви са антените 90см, щот тия нети и някой други са колкото 60см пасатски

също опитай антена А/Б в настройките, това един път ми скрои голям номер ем го знам

• Administrator

определено CCQ трябва да е над 90

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

не ти ли е малко слаб сигнала, имаш перфектна видимост имаш добри паници , според мен трябва да имаш сигнал около -60 -65 виж си и поляризацията на облъчвателите ,въртиш облъчвателя и гледаш

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник"

Антените и облъчвателите са пасат-ски. Остава да видя за насочването дали нещо не се е променило с помощта на "някой" колега :)