Intel Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 И аз си чакам все още адаптера и Пое-то от колегата Balthazar , но едва ли ще го дочакам, поне за разлика от колегата PcTuninG получих едно НаноМ5 в ужасно състояние (улепено с тиксо по външния панел), но поне работещо. Също чакам още едно НаноМ5, което също няма да получа. Имайте на едно на ум, когато пазарувате от този колега. Skype: Intel98
PcTuninG™ Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 Да Пратих локото на ремонт оправено е излезна ми златно . А въпросния колега още се покрива :)
kmeta Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 този колега А въпросния колега още се покрива малко ми е странно да наричате този очевиден измамник "колега". това значи ли, че и вие сте измамници?
PcTuninG™ Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 малко ми е странно да наричате този очевиден измамник "колега". това значи ли, че и вие сте измамници? Наричам го тата защото ако не си обърнал внимание е ISP пък и преди това съм взимал неща от него и не бил коректен но сега не знам какво стана и се покри
PcTuninG™ Posted May 16, 2011 Author Report Posted May 16, 2011 Така има развитие по темата Днес си писахме с колегата . Обясни ми какво е станало оправихме се . Моля да ме извини за реакцията ама нали знаете всеки би постъпил така като мен . Колегата се реваншира така че всичко е 6 .
Recommended Posts