Jump to content

Question

Posted

Ситуацията е такава: Имам кабелен Интернет който влиза в безжичен рутер. В рутера са настроени IPтата на кабелния. Този рутер е свързан с Микротика и от там вече към вътрешната ни мрежа. Пътят е направен. Всичко е настроено. Работеше идеално до преди 2 дни. Проблемът е такъв, че не мога да се свържа на рутера през вътрешната ни мрежа. Рутера е с адрес 192.168.17.1. Опитвам се да се кънектна на него - не става. Няма и Ping към него. Когато се включа с кабела на него - всичко е ОК. Иначе си имаме Интернет и си работи пак, но ми е проблем това че нямам отговор от него във вътрешната мрежа. Това ми е важно понеже в офиса се опитаме да направим директна връзка със сървъра ни в Гръция, а сега новата оперативна програма която слагаме, базата с данни е в Гърция. А нещо не се получава връзката.... Моля ви кажете ми как да разбера какво блокира този Ping. Благодаря

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

ако вътрешната ти мрежа е друга няма как да видиш рутера от вътре -- рутинг  или порт форвард кум вътрешната

• 0
Posted

Ми викнете си съпорта. Или гърците пари за глупости немат?

• 0
Posted

Ами там е работата, че аз трябва да се оправям ;D

• 0
Posted

Ако ти плащат за това не виждам проблем, но познавайки манталитета на гърците... едва ли. Казваш им че не стаа и да си ебават майката.

• 0
  • Administrator
Posted

спри си защитните стени и пробвай пак

gre протокол icmp да не са блокирани

както и самото логването да не е ограничено по мрежа или нещо от рода

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ