PcTuninG™ Публикувано 5 Април, 2011 Доклад Сподели Публикувано 5 Април, 2011 Колеги днес се сблъсках със следния проблем имам линк с гридове ап-то е вдс и стеишъна също абонатите от зад са със лан и си взимат адреси ауто от DHTP -то сложих Рокет М5 с сектор нагласям го да лъчи от другата страна клиентите с локота М5 - не получават адреси странното е че от абоната до грида няма пинг през рокета Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Април, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2011 Колега ако се чудиш що никой не ти пише да знаеш, че нищо не се разбира от това което си написал, нито една запетайка не си сложил , вземи драсни рисунка и пиши по нея. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 6 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2011 Това е защото Рокета се е превързал за грида на фльонга и сигнала ми заожда към локотата дето в същия клиент зад другия грид. По принцип грида е мрежест и клиента като е зад него пак се вижда ако че се крие пробай с диш! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAPHATA Отговорено 6 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2011 тва ми хареса Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 6 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2011 Извинете ме за обърканана тема но от бързане . Значи реших си проблема смених рокета и се оправи всичко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 6 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2011 a стария къде на ремонт ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAPHATA Отговорено 6 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2011 проблема не е бил в рокета Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 6 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2011 проблема не е бил в рокета Тука не си прав във самия рокет си е проблема :-\ След смяната всичко си тръгна преди това не искаше Стария си седи за колекцията ми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 8 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2011 И така свалих Рокета М5 сложих нов и заспа . Статия като е директно към лаптопа работи а като е през суич не работи не мога да вляза в панела имате ли идеи от какво може да е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 8 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2011 а с друг суич ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 8 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2011 а с друг суич ? Да, поне 5 модела каквито се сетиш репотеци ладокси и прочие няма и няма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 8 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2011 а на втория лан фирма пробва ли ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 8 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2011 а на втория лан фирма пробва ли ? Какъв втори лан това е рокетМ5 бе човек Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 8 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2011 обърках се с М5 наното сори Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 8 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2011 да не ти е заминал лан порта ,безжично пробвал ли си да влезеш мисля че след рестарт с копченцето рокета си работи като АП и ако си сетнеш един адрес на wifi-то на лаптопа и спокойно можеш да си влезеш в рокета,на теория трябва да стане но не съм пробвал Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts