PcTuninG™ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Колеги днес се сблъсках със следния проблем имам линк с гридове ап-то е вдс и стеишъна също абонатите от зад са със лан и си взимат адреси ауто от DHTP -то сложих Рокет М5 с сектор нагласям го да лъчи от другата страна клиентите с локота М5 - не получават адреси странното е че от абоната до грида няма пинг през рокета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted April 6, 2011 Administrator Report Share Posted April 6, 2011 Колега ако се чудиш що никой не ти пише да знаеш, че нищо не се разбира от това което си написал, нито една запетайка не си сложил , вземи драсни рисунка и пиши по нея. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Това е защото Рокета се е превързал за грида на фльонга и сигнала ми заожда към локотата дето в същия клиент зад другия грид. По принцип грида е мрежест и клиента като е зад него пак се вижда ако че се крие пробай с диш! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAPHATA Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 тва ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 Извинете ме за обърканана тема но от бързане . Значи реших си проблема смених рокета и се оправи всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 a стария къде на ремонт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAPHATA Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 проблема не е бил в рокета Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 проблема не е бил в рокета Тука не си прав във самия рокет си е проблема :-\ След смяната всичко си тръгна преди това не искаше Стария си седи за колекцията ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 И така свалих Рокета М5 сложих нов и заспа . Статия като е директно към лаптопа работи а като е през суич не работи не мога да вляза в панела имате ли идеи от какво може да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 а с друг суич ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 а с друг суич ? Да, поне 5 модела каквито се сетиш репотеци ладокси и прочие няма и няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 а на втория лан фирма пробва ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 а на втория лан фирма пробва ли ? Какъв втори лан това е рокетМ5 бе човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 обърках се с М5 наното сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoli Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 да не ти е заминал лан порта ,безжично пробвал ли си да влезеш мисля че след рестарт с копченцето рокета си работи като АП и ако си сетнеш един адрес на wifi-то на лаптопа и спокойно можеш да си влезеш в рокета,на теория трябва да стане но не съм пробвал Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts