¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Значи преди въобще не ми я отчиташе...От както ъпдейтнах на 3,25 се оправи.Рутер борда е RB450G.Но тия градуси ми се струват много да са на самия борд.. по скоро мисля да ли не са на CPU то.. Вие какво мислите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sitnetworks Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 На процесора е. Мисля, че тези процесори имаха вграден датчик в тях. На самата платка няма друг датчик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sitnetworks Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 П.С. - само там слагат, защото попринцип това е наи горещата схема на платката. RB 1000 предполагам има повече датчици. Но и цената е луда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 E мен не ми трябват повече просто се надявах найстина да е на CPU то.. че ако е на борда мн висока ми се стори а в помещениеот е под 30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤
Значи преди въобще не ми я отчиташе...От както ъпдейтнах на 3,25 се оправи.Рутер борда е RB450G.Но тия градуси ми се струват много да са на самия борд.. по скоро мисля да ли не са на CPU то.. Вие какво мислите ?
3 answers to this question
Recommended Posts