Guest Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Да ви се похваля с новия си браузър който използвам - IE 9. Инсталирах му и simple-adblobk, а логините и фаворитите оправих с lastpass и xmarks. Сега мога да позлвам който браузър ми е кеф като за постоянно. Edited November 21, 2011 by NetworkPro Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Kak se държи IE9 за сравнение с 8 цата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Върнах се на Chrome 10 за сега но IE9 е задължителен за инсталиране. Но simple-adblocker-а се издъни- блокира прекалено много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 И аз съм с Chrome но имам и IE8 както и още една шепа други. Но ми направи впечетление, че IE 8 за разлика от предните версии малко от малко е по-добре. Явно са се стреснали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted March 17, 2011 Administrator Report Share Posted March 17, 2011 Опера за сега си е супер за моите нужди иначе имам всичките актуални браузери ФФ4бета е доста добра иначе http://oggtv.com да си по тествате несъвместимостта на IE9 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diogen Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Аз имам много проблеми с тая осмица (IE8) главно със електронните подписи. Онзи ден пак се наложи на едно място да сваля до IE7 та да стане работата. Дано IE9 да е по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Вероятно е въпрос на някоя настройка. Минал съм през такива проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diogen Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Лошото е че дотолкова се вманиачават по секюрити частта, че не може да се работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Днес се мъча с мозилата да отворя един булет и какво да видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 http://glow.mozilla.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Oт както Chrome се ъпдейтна на 10.0.648.151 имам проблеми с услугата "DOX" на АБВ-то. Качвам файл но той не там.... През IE НЕ се наблюдава това. Преди да се ъпдейтне също си работеше нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 На мен с Chrome (с включен Adblock Plus) ми се издъни на Еконт калкулатора. Каклулирах си с FF4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ghrome не съм ползвал никога за мозила в момента съм с нея на за гледане на видео има някакъв бъг който го имаше в 3.6 версия и продължава в 4 версия. Тествам ИЕ9 за сега се държи добре може би това ще следващия браузер който ще ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Това чудо на чудесата Chrome 13 така се разполага с RAM-та че е направо свинщина. Firefox 6 също. Ориентирам се към тестване на Opera като заместител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted September 10, 2011 Administrator Report Share Posted September 10, 2011 само опера ползвам другите по принуда Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts