ico_me Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Здравейте от известно време се чудя коя от тези две станции да си закупя.Четох доста за тях но все пак искaм да чуя и вашето мнение. Благодаря на всички които помагат за изясняването на този въпрос! AirLive AirMax2 http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1260309273488 Или Nano station M2 http://www.ubnt.com/nanostationm Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ами аз лично конкретния модел на AirLive не съм го ползвал макар, че много я уважавам тази марка.. Но няма да е зле да дадеш по ясна картинка за линка който трябва да се изгради. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Явно иска да лови нет от някъде думкай локото и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_me Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Идеята ми е че искъм компетентен одговор за сравненеи на тези два модела кой е по добър не говорим за локо а за М2! Ако има някол човек който се е докосвал до тези две машинки нела сподели за благото на всички ! Благодаря Ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 е че то има LOCO M2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted March 8, 2011 Administrator Report Share Posted March 8, 2011 Идеята ми е че искъм компетентен одговор за сравненеи на тези два модела кой е по добър не говорим за локо а за М2! Ако има някол човек който се е докосвал до тези две машинки нела сподели за благото на всички ! Благодаря Ви Ужасен правопис! На компетентния ти въпрос мисля получи достатъчно компетентен отговор! Явно иска да лови нет от някъде думкай локото и това е той не говорел за локо а за М2 хехе, защо си правите труда, само пълним форума с глупости бе колеги, променяме профила на форума. ключ. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts