Jump to content

какво правите ако някой ви събуди в 2,3,4

danielskiii

Recommended Posts

какво правите ако някой ви събуди с много тъп въпрос в 2-5 часа сутринта

Ма кой ти чува телефона от 2-5 :)

... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч!

какво правите ако някой ви събуди с много тъп въпрос в 2-5 часа сутринта

Ние първият път обръщаме внимание и му се казва, че не поддържаме денонощен екип (освен ако изришно нямате такъв или човека не е бизнес лузър) :)

Втория път му се тегли една българска за наглостта която има за кирливите си 15-20 лв. и така..

на мен днес един такъв звани ало няма нет следват обичайните въпроси имате ли рутер-Да адаптера на рутера включен ли е?

Не

Оф това е много деликатен въпрос... нито да не му вдигнеш ама от друга страна и ние сме хора все пак. Мен са ми звъняли в 4 да ми обяснят, че имали някакво червено дето мигало на монитора и съответно го питах имате ли нет? - ДА ами тогава нека да си мига! Коко е прав от една страна за това дали е бизнес или домашен клиент.

От личен опит считам че е опасно за здравето. Не само през нощта но и вечер и събота и неделя.

Вероятно трябва да се дава телефон на съпорт център и да си звънят там колкото си искат.

Може да направим един кооперативен съпорт центир за крайни юзърчета 24/7, <- много хитро.

-

• Administrator

ко праим ли :) ами обесняваме им че по това време други работи се правят, говорим за нахалните които плащат 20лв :) оня ден ми вдигнаха нервите след работно време .. нахален нахален .. и виновен естествено.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Обикновено ги сразявам бързо.. не очакват по пиян от тех да дигне. За по-голям селяк да не говорим :)

Докато плащат миризливи 10 евро немат право и през дена да се обаждат... ако питат мене :)

След работно време изключвам звука за непознати номера иначе спасение няма вдигна ли по късните часове скандала е гарантиран, така че съм стигнал до заключението че е по добре да не отговарям след като едва ли мога да помогна по някакъв начин в тоз час.

• 2 weeks later...