Jump to content
  • 0

проблем с Outlook


Mupo neTkoB
 Share

Question

как стоят нещата

микротик рутер3.13, пуснато webproxy, пуснат хотспот на 2 АП-та всичко работи "уж" прекрасно

автентицирам се пуска ми интернет... браузвам, тегля, skype, работи. тегля пощите с outlook-а чета писмата. след като искам обаче да изпратя - нъцки

нямам правило в защитната стена което да ги дропи.

ако пусна лаптопа на друго място - изпраща.

пробвах и се получи нещо друго. свързах се към друг сървър с l2tp и го ползвах за гейтуей и изпрати е-мейла.

спирал съм проксито и пак не изпраща / спирал съм redirect-а на порта/

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Administrator

проксито при изходяш трафик няма грам общо

камо ли при пощенския порт

ползвам този варянт като пощенски клиент ми е опера

и няма проблем

но ако си окичил в /ip fi fi  голяма бройка филтри може там да е проблема

ползвай /to torch и /ip fi co и виж какъв е проблема

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.