palavnika_23 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 имам следния проблем и реших да се обърна към вас имам лаптоп и искам да вуржа антена към него с цел за ползване на бесплатен интернет и разбрах,че най одачния начин е с wifi adapter.Дилемата е какъв да си зема за да хващам от големи растояния.И и каква антена ще е най одачна пробвах един gsky адаптер но моя wireless на лаптопа е по силен от него сигурно защото е с n стандарт не съм запознат много с wifi спрял съм се на два модела но не знам кой ще е най добър ето ги и тяйх http://cgi.ebay.com/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-G-802-11n-WiFi-USB-Adapter-/290500695061?pt=AU_Networking&hash=item43a330d415 http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS036H-1W-USB-Wireless-G-WiFi-Adapter-Dock-Mount-/290509532667?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a3b7adfb И искам да попитам от голямо значение ли е колко мв е адаптера и ако тези не са одачни да предложите някой по добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 с тия устройства тровиш ефира яко ако искаж да ползваш фреенет еднин наностатион 2 ти решава проблемите Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 И като допълнение на горния пост. Не си мисли, че всичко зависи от теб.. т.е. каквото и устройство да имаш няма гаранция, че ще стане нещо... Нали се сещаш, че безплатен обяд няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ако мрежата е с веп криптиране nanoto като се влашне с openwrt чупи паролите Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavnika_23 Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 А можеш ли да разесниш малко за тия наностаишани щото не съм запознат с такава техника на кратко да ми кажеш как ще се получи номера с тях и хващат ли на далеч пряка видимусл ли им трябва или се прикрепя антена към тях как може да стане в моя случай с тях и какви са му предимствата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted February 15, 2011 Administrator Report Share Posted February 15, 2011 тая тема не отговаря на естеството на форума ! п.с. относно радиата по горе, опасни са за здравето!!! Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts