dtidti Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Здравейте, искам да използвам 3-4 3G модема на лаптоп едновременно за по-голям ъплоуд.С каква програма може да стане това? Май термина за това е bounding или load balancing но аз нищо не разбирам от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted February 15, 2011 Owner Report Share Posted February 15, 2011 Нямаш проблем, ако лаптопа е с линукс (или подобна ОС) . С винбоз си прецакан - не можеш. Колко уплоад ти трябва ? та се хвърляш на такова безумно решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtidti Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 С Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted February 15, 2011 Owner Report Share Posted February 15, 2011 Ами , не виждам проблем дори само с един 3Г модем . Уплоада държи 3 мбита почти безпроблемно. Естествено няма да стриимваш към всичките ти клиенти, а само към рестриимър (прокси). п.с. Какво ще кажеш да ти открадна идеята . Началството ще ми бъде много признателно , мое и бонус да отпуснат. Бъзикам се, ако искаш съдействие - бачкам точно в мобилен оператор. В идеята има много хляб, Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtidti Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Идеята да са някалко модема е дори и единия да прекъсне трафика да мине през останалите за да няма сривове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted February 15, 2011 Owner Report Share Posted February 15, 2011 Я вземи изтрии линка дето си дал, и ако си в София или наблизо, дай да го обсъдим сериозно. Има начини да се изпълни, дори като отделно устройство (което според мен е по-добрия вариант, отколкото с лаптоп) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtidti Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Не съм от София а от В.Търново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 И в бозата може да допишеш статик рутинги, кво и е ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted February 15, 2011 Owner Report Share Posted February 15, 2011 Да, ама я направи per packet load balancing Може и да може де, честно казано не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Тои иска да сиидва, нема да има почти никва разлика вервай ми, BGP-та към чужбина балансирам така , там перпакет друг път ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted February 15, 2011 Administrator Report Share Posted February 15, 2011 Я вземи изтрии линка дето си дал, и ако си в София или наблизо, дай да го обсъдим сериозно. Има начини да се изпълни, дори като отделно устройство (което според мен е по-добрия вариант, отколкото с лаптоп) хехе монопола на мобилните оператори пусна ръка и в този форум Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted February 15, 2011 Owner Report Share Posted February 15, 2011 Не иска точно това . Иска уплоад само към един ип-адрес . По отношение на изтриването на поста - идеята на човека е много добра и според мен има пари в нея. Ако иска ще я прави сам , ако иска - ще се обади за консултация , т.е посъветвах го да изтрие коментара, за да няма после олеле откраднаха ми идеята. А идеята си е за крадене ....... Тои иска да сиидва, нема да има почти никва разлика вервай ми, BGP-та към чужбина балансирам така , там перпакет друг път Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Идеята важи само при "тарифа неограничен", а такава читава не се предлага на този етап, инак доста са се "сетили" вервай ми ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted February 15, 2011 Owner Report Share Posted February 15, 2011 Не и ако се реализира със съдействието на оператора. Не само аз чета тука.... и конкуренцията хвърля поглед чат пат. По-точно казано - въпрос на пари и маркетинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 и аз търся подобно решение но се търси 2мбитс уплоад в кран случай 1мбит може да свърши работа но под този минимум не трябва да пада, трябва да работи на места кадето няма 3Г покритие и по възможност да работи и в роуминг извън бг Стефане ако имаш някаква оферта за мен може и на скайп да пишеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts