ijelqzkov Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Искам да възстановя Dlink-300 рутера на фабричните настройки. Компактдискът, които дойдe с рутера стартира в началото на съветника. Бих искал да започне всичко със създаването на настройки, потребителска парола и нов SSID. В съобщенията за грешки се посочва, че трябва да се преконфигурира използването на оригиналната парола, която са променени толкова много пъти от възстановяване. Всички предложения, ще бъдат много оценени. Благодаря. :-\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Натисна ли бутона за ресет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ijelqzkov Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Да но не помага... :-\Интересува ме как да върна първоначалното състояние на SSID-а,чрез CD-то. Искам да изтрия цялата предишна информация,но не мога да възстановя съвсем от начало настройките защото ми дава този надпис:PC Ethernet cable is not properly connected.Please check the cable connection and make sure the AP is powered on... И не ми позволява да извърша инсталацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 имаш ли нормален пинг до устройството? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 30/30/30 задържаш при пуснат рутер бутона ресет за 30 секунди не освобождавай бутона ресет и изключи захранването на рутера за 30 сек не освобождавай бутона и включи захранването за още 30 сек Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts