Jump to content

Питане за senetic.bg - някой пазарувал ли е от тях и доволни ли са?


Recommended Posts

Здравейте,

В сайта на senetic.bg се предлагат продукти с много интересни цени.

Дали случайно някой от хората в форума е пазарувал от тях? Коректни ли са? Издават ли фактури? Как е ситуацията с гаранциите?

Ще съм ви благодарен за всяка информация за тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 месеца по-късно ...
  • 7 years later...

Много време се чудих дали да пиша по-темата. Та за цените им - да добри бяха но вече положението не е точно така. Но обслужването...... пълно безхаберие! Случките с тях които сме имали са безбройни за което нямам логично обяснение тъй като винаги сме освобождавали пратката в рамките на деня и по-точно при самото и пристигане в куриера. Когато ти потвърдят поръчка и ти я чакаш за след 2дни за което си направил уговорка с клиенти за мен означава, че след 2 дни техниката ще е налична и ще си свършиш работата. Явно на тях изобщо не им пука какъв срок са дали и това, че други хора са зависими от тяхната "дума". В понеделник колега се опита да направи поръчка в сайта им няколко пъти и то без успех поради видни технически причини от тяхна страна. Обадих им се да ги попитам как можем да поръчаме оборудване и ми казаха да изпратя e-mail. След което получихме обаждане от техен служител който каза, че във Вторник можем да си го получим от куриера. Тъй като в сряда все още го нямаше започна едно търсене по веригата и се оказа, че то изобщо не е изпратено и нямат идея какво са обещали в понеделник. След което ме увериха, че днес в четвъртък ще можем да си получил най-после пратката. Съответно се ангажира човек да ходи до куриер и да я прибере, но се оказва че няма изпратена пратка все още. След обаждане по-телефона ни казаха, че ще звъннат ?.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.п. Колегата им звъня пак за да види какво се случва и се оказа, че нямат наличности и ще го получим след седмица ? .

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен пък обратното ,нямам забележки ,пример: един принтер които беше за клиент имаха го само те ,казаха че го нямат и до 14 дена могат да го доставят, пристигна след 7 дена ..даже по рано . Купувам антени от тях никакъв проблем доставка на следващия ден, пристигат. Гаранция не ми се е наложило засега...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купувал съм около 60 броя RBDisc-5nD и около 10 борда и досега не е имало проблеми, По принцип винаги се обаждат и казват ако нещо го няма налично и евентуално кога ще дойде. Гаранция не ми се е налагала и на мене визирам да предявявам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно ние сме каръците ? . Преди време имахме и други проблеми по отношение на липсващи компоненти в пратките които бяха изгладени. Дано другата седмица всичко да се оправи.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една за дума за тях мога да изразя------ Професионалисти!!В повечето случаи не ТЕ са виновни а самите ние!Доста време пазаря от тях и заради едни евро собсиидии(Министерството на Труда) сгафихме ,но след изтичането на проверката отново ще възовновим работа си с тях!! Същото бих изразил и за  https://vesuviustreamline.com/    .  Най добрите фирмни за днешният пазар ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В конкретния случай според теб с какво ние сме виновни? Или когато поръчаш грид27 да ти пристигне половината комплект и да се чудиш на кой да звъниш  че да спасиш положението и да не се излагаш пред клиента.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

правилника да се поръча през сайта!!в повечето време ние ги поръчваме по телефона,като задължаваме служител който не му е в работата и така се правят грешките. ? За да избегнем излагането пред клиента и всички да са щасливи,винаги трябва да сме закупили няколко бройки и когато употребиш дадената твоя бройка ,закупуваш друга за да не намаляваш бройките и така ше избегнем  лошата ситуация ?

Редактирано от net-sar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен това ми е ясно, още по ясно ми е че няма как да държиш цялата гама продукти дори само на един пройзводител на склад и да чакаш да се случи нещо. А то един пройзвoдител ли е??? И по темата вчера направихме поредна поръчка за трицифрена сума която трябваше днес да пристигне като коректно предупредиха, че ще струва по-скъпо. Та пратка пристигна днес но на друго място ? По-късно мога да постна и товарителниците.

Редактирано от master

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Администратор

До сега с тях не сме имали проблеми, основно убнт и микротик , за гаранционно обслужване не се е налагало.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 1.12.2018 г. at 11:11, net-sar написа:

правилника да се поръча през сайта!!в повечето време ние ги поръчваме по телефона,като задължаваме служител който не му е в работата и така се правят грешките. 

Поръчка през сайта, както и запитване през сайта не дават абсолютно никаква гаранция за по-малко безхаберие.

Справка: случка от преди месец и нещо.

България - земя, като една човешка дLAN...
". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ."


Всички мои обяви - network.olx.bg

Изпращам само с ЕКОНТ. Не изпращам със спиди/speedy! Никога вече!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.