Jump to content

Питане за senetic.bg - някой пазарувал ли е от тях и доволни ли са?


hgd

Recommended Posts

Здравейте,

В сайта на senetic.bg се предлагат продукти с много интересни цени.

Дали случайно някой от хората в форума е пазарувал от тях? Коректни ли са? Издават ли фактури? Как е ситуацията с гаранциите?

Ще съм ви благодарен за всяка информация за тях.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Привет!

Купувах  там 2 бр. Cisco Unified IP Phone 7942 spare със сервиз и съм доволен. Най-ниски цени на пазара и купуваме без ддс!!!! препоръчвам

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Много време се чудих дали да пиша по-темата. Та за цените им - да добри бяха но вече положението не е точно така. Но обслужването...... пълно безхаберие! Случките с тях които сме имали са безбройни за което нямам логично обяснение тъй като винаги сме освобождавали пратката в рамките на деня и по-точно при самото и пристигане в куриера. Когато ти потвърдят поръчка и ти я чакаш за след 2дни за което си направил уговорка с клиенти за мен означава, че след 2 дни техниката ще е налична и ще си свършиш работата. Явно на тях изобщо не им пука какъв срок са дали и това, че други хора са зависими от тяхната "дума". В понеделник колега се опита да направи поръчка в сайта им няколко пъти и то без успех поради видни технически причини от тяхна страна. Обадих им се да ги попитам как можем да поръчаме оборудване и ми казаха да изпратя e-mail. След което получихме обаждане от техен служител който каза, че във Вторник можем да си го получим от куриера. Тъй като в сряда все още го нямаше започна едно търсене по веригата и се оказа, че то изобщо не е изпратено и нямат идея какво са обещали в понеделник. След което ме увериха, че днес в четвъртък ще можем да си получил най-после пратката. Съответно се ангажира човек да ходи до куриер и да я прибере, но се оказва че няма изпратена пратка все още. След обаждане по-телефона ни казаха, че ще звъннат ?.

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

п.п. Колегата им звъня пак за да види какво се случва и се оказа, че нямат наличности и ще го получим след седмица ? .

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

при мен пък обратното ,нямам забележки ,пример: един принтер които беше за клиент имаха го само те ,казаха че го нямат и до 14 дена могат да го доставят, пристигна след 7 дена ..даже по рано . Купувам антени от тях никакъв проблем доставка на следващия ден, пристигат. Гаранция не ми се е наложило засега...

Link to comment
Share on other sites

Купувал съм около 60 броя RBDisc-5nD и около 10 борда и досега не е имало проблеми, По принцип винаги се обаждат и казват ако нещо го няма налично и евентуално кога ще дойде. Гаранция не ми се е налагала и на мене визирам да предявявам. 

Link to comment
Share on other sites

Явно ние сме каръците ? . Преди време имахме и други проблеми по отношение на липсващи компоненти в пратките които бяха изгладени. Дано другата седмица всичко да се оправи.

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

Една за дума за тях мога да изразя------ Професионалисти!!В повечето случаи не ТЕ са виновни а самите ние!Доста време пазаря от тях и заради едни евро собсиидии(Министерството на Труда) сгафихме ,но след изтичането на проверката отново ще възовновим работа си с тях!! Същото бих изразил и за  https://vesuviustreamline.com/    .  Най добрите фирмни за днешният пазар ?

Link to comment
Share on other sites

В конкретния случай според теб с какво ние сме виновни? Или когато поръчаш грид27 да ти пристигне половината комплект и да се чудиш на кой да звъниш  че да спасиш положението и да не се излагаш пред клиента.

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

правилника да се поръча през сайта!!в повечето време ние ги поръчваме по телефона,като задължаваме служител който не му е в работата и така се правят грешките. ? За да избегнем излагането пред клиента и всички да са щасливи,винаги трябва да сме закупили няколко бройки и когато употребиш дадената твоя бройка ,закупуваш друга за да не намаляваш бройките и така ше избегнем  лошата ситуация ?

Edited by net-sar
Link to comment
Share on other sites

Мен това ми е ясно, още по ясно ми е че няма как да държиш цялата гама продукти дори само на един пройзводител на склад и да чакаш да се случи нещо. А то един пройзвoдител ли е??? И по темата вчера направихме поредна поръчка за трицифрена сума която трябваше днес да пристигне като коректно предупредиха, че ще струва по-скъпо. Та пратка пристигна днес но на друго място ? По-късно мога да постна и товарителниците.

Edited by master

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

До сега с тях не сме имали проблеми, основно убнт и микротик , за гаранционно обслужване не се е налагало.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

На 1.12.2018 г. at 11:11, net-sar написа:

правилника да се поръча през сайта!!в повечето време ние ги поръчваме по телефона,като задължаваме служител който не му е в работата и така се правят грешките. 

Поръчка през сайта, както и запитване през сайта не дават абсолютно никаква гаранция за по-малко безхаберие.

Справка: случка от преди месец и нещо.

България - земя, като една човешка дLAN...
". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ."


Всички мои обяви - network.olx.bg

Изпращам само с ЕКОНТ. Не изпращам със спиди/speedy! Никога вече!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.