Jump to content
  • 0

проблем с Прокси


Mupo neTkoB
 Share

Question

на x.27 доста неща минаваха през проксито

това е 3.13 версия на х86

има IDE-Flash 30Гб хард

64e87a90831ddfa4.JPG

733bc667e484ec89.JPG

4f06abb3618a4851.JPG

това са ми настройките и в момента статуса, преди да се рестартне имаше доста ъптайм с мн малко HITS

къде бъркам?!

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Administrator

вероятно в начина на описване на правилата

на едно място е хоста на друго пътя и контента

RDFM

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

  • 0

При мен е както е направено при теб и за 30 - 40 мин. има над 600 hits!

п.п. Миро неможеш ли да упдейтнеш евентуално на по-голяма версия.. но при мен както е твоето работи и на 2.927 & на 3,21 , сега и на 3,23!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

добре де! мамка му и прасе!

8   ;;; Proxy fo WiFi

    chain=dstnat action=redirect to-ports=3128 in-interface=vlan1

    dst-port=80 protocol=tcp

правилото ми е наред!

направих настройките като на NetworkPro,

да не нещо във версията да има бъгче! 3.13. малко се различавам от 3.22/3.23 поне във Сторидж опцията но не би трябвало и аз съм му задал да е на втория хард

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Може да опиташ Clear Cache, както и да направиш Format на харда който позлваш за кеша, от Stores в WinBox, (disks страницата) , както и Check Drive виждам че има. Може да провериш IRQ на IDE контролера дали не съвпада с някой NIC. И да направиш разни компютърни тестове. Попринцип за x86 има сериозни тестове за RAM+CPU които препоръчвам да се използват, например StressPrime 2004 Orthos (Win32), ако върви 1ч значи паметта (и конфигурацията и) е ОК. Същи качи и новия RouterOS, може да помогне. Иначе в changelog от 3.13 до 3.23 не видях да е документиран такъв проблем.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.