Jump to content

Recommended Posts

Posted

Помня колеги преди около 10 години как хората ни приемаха радушно, а сега сме все едно техни заклети врагове.

Какви са вашите наблюдения?

• Administrator
Posted

конкуренция, лоша реклама :) и малко бонуси

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Posted

А според мен просто хората са се озлобили и са изнервени от ситуацията в страната

Posted

А според мен просто хората са се озлобили и са изнервени от ситуацията в страната

Toва е така! Но не е причина за злобата към нас ами като цяло. Иначе според мен сега ни приемат по-добре от преди примерно 10години.

• Administrator
Posted

не съм съгласен преди 10 години да нямаш нет за ден два не беше такава умирачка като сега

броя на разбирачите беше логаритмично по-малък

доставчика имаше сега забранени услуги

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Posted

Това е така но и търсенето преди беше по малко Освен това едно време "ланките" бяха много ненавиждани и то в с право.. На истина в началото повече то такива доставчици бяха пълна трагедия! milenmitev защо си мислиш че те гледат като враг?

Posted

Ми как да гледат? Работиме им без пари на цървулите. За 2-3 кутии цигари на месец им се слугува и днеска и нощеска.

Ти уважаваш ли метачите по улицата? Същото е.

Posted

Сега всичките са много "информирани" и много "компетентни" често се случва монтажниците да имат проблеми със такива граждани и когато се опиташ да им обясниш че зградите нямат вътрешно окабеляване и все някак трябва да се направи почват дати врещят и крещят насреща без дори да те изслушат а камо ли да се поставят на твое място.

Почват едни приказки от рода на аз съм собственик тук и квото кажа това ще става 100 % съм убеден че всеки от вас се е сблъсквал и то не веднъж  със тази ситуация.

Posted

А такива винаги си е имало! Иначе като някой го пита на колко mb е не знае.