gbdesign Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Преди няколко дни след дълги мъки, най-после теглих една дълга и права на настоящият си работодател...и реших да видя какво се върти в Уеб пространството, като възможности. Попаднах на сайта на най-голямата фирма набираща IT специалисти в България и изпаднах в див ужас. Съдържанието, 1/3 на български, 1/3 на английски и 1/3 на въпросителни знаци Ако това минава за сериозна фирма, не знам какви ще са несериозните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted December 28, 2010 Administrator Report Share Posted December 28, 2010 Успех в търсенето Тези които са писали страницата явно си отмъщават за нещо Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedelin Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Преди няколко дни след дълги мъки, най-после теглих една дълга и права на настоящият си работодател...и реших да видя какво се върти в Уеб пространството, като възможности. Попаднах на сайта на най-голямата фирма набираща IT специалисти в България и изпаднах в див ужас. Съдържанието, 1/3 на български, 1/3 на английски и 1/3 на въпросителни знаци Ако това минава за сериозна фирма, не знам какви ще са несериозните. Предложи им да им оправиш сайта IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted December 28, 2010 Administrator Report Share Posted December 28, 2010 Nedelin ме е изпреварил плащат добре за писането на обема в някои сайтове особено ако е и с превод Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdesign Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 Че за да им напиша 1 ред, едва ли ще ми платят кой знае колко...иначе въпроса се решава така: mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); Баси и фирмата...немам думи..и какъв съпорт ще получи някой от тях, щом лицето им /сайта/ е такава трагедия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts