¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Предполагам има доста хора влизащи тук който живеят в жилищен блок. Та почти съм сигурен, че във всеки вход има поне един който се прави на тарикат и не си плаща месечните сметки за асансьор / осветление / чистачка и т.н. Ние също си имаме един такъв модел който от 6-7 години го носим на гърба си.. .. . Е да ама взе да ми писва! Не става въпрос за ш**аните стотинки на месец ... просто въпроса е принципен. Не разбира от предупреждения и бой е от какво? Моля ако имате такива "клиенти" споделете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semoff Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 До колкото знам (инфото ми може да не е съвсем вярно) прави се общо събрание и се решава въпросния човек да плаща и ако пак продължава да не плаща се пуска жалба срещу него от домоуправителя в общиана, а там актовете почват от 250 лв. Като му се представят така нещата май ще почне да си плаща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted December 23, 2010 Administrator Report Share Posted December 23, 2010 Дори може да го изселят ако не плаща Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 23, 2010 Author Report Share Posted December 23, 2010 Има нещо такова но днеска както ми обясниха е толкова тромава процедурата, че направо не знам дали си струва.. както Semoff казва но реално за да има ефект е супер ходене по разни те му бирокращини и нерви.. както и трябва много свободно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanioomega Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Най-бурзия , сигурен и испитан начин е като вземете та му понаправите някой друг разход със щети умножено по 98789798 от това дето трябва да плаща ,но така че да знае за къкво иде реч и сам ще пита кога е датата на плащане ако се сещаш какво имам в предвид Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 Е гледаме да сме по законния начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 що? той кара по незаконния.. може и вие Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanioomega Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Дет се казва , каквото повикало , такова одговорило ... а и то в България вече трудно се различава законния от незаконен начин. Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
px1 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Във нашия блок сложихме чип на асансьора и който не плаща ходи пеша. www.streambg.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Ами той тоя е на 2рия етаж... и тая работа с чипа не го "оправя" но все пак сподели какъв е точно може да сложим да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 за чипа аз мога да ти предложа RFID пиши в скайпа да ти обясня Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Toчно за RFID си мислех но като се рових из нета не останах особено очарован от продуктите и цените . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 това може да се напрай чисто и просто с един пик микроконтролер един чип за управление на рфид и цената е около 50лв цените на картите,ключодържателите -1-2лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts