Jump to content

Не плащащите комшии . ... ....

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Предполагам има доста хора влизащи тук който живеят в жилищен блок. Та почти съм сигурен, че във всеки вход има поне един който се прави на тарикат и не си плаща месечните сметки за асансьор / осветление / чистачка и т.н.  Ние също си имаме един такъв модел който от 6-7 години го носим на гърба си.. .. .  Е да ама взе да ми писва! Не става въпрос за ш**аните стотинки на месец ... просто въпроса е принципен. Не разбира от предупреждения и бой  е от какво? Моля ако имате такива "клиенти" споделете :)

До колкото знам (инфото ми може да не е съвсем вярно)  прави се общо събрание и се решава въпросния човек да плаща и ако пак продължава да не плаща се пуска жалба срещу него от домоуправителя в общиана, а там актовете почват от 250 лв.

Като му се представят така нещата май ще почне да си плаща :)

• Administrator

Дори може да го изселят ако не плаща

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Има нещо такова но днеска както ми обясниха е толкова тромава процедурата, че направо не знам дали си струва.. както Semoff казва но реално за да има ефект е супер ходене по разни те му бирокращини и нерви.. както и трябва много свободно време.

Най-бурзия , сигурен и испитан начин е като вземете та му понаправите някой друг разход със щети умножено по 98789798 от това дето трябва да плаща ,но така че да знае за къкво иде реч и сам ще пита кога е датата на плащане :)

ако се сещаш какво имам в предвид  ;D

Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ...

що? той кара по незаконния.. може и вие

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Дет се казва , каквото повикало , такова одговорило ... а и то в България вече трудно се различава законния от незаконен начин.

Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ...

Ами той тоя е на 2рия етаж... и тая работа с чипа не го "оправя" но все пак сподели какъв е точно може да сложим да има :)

Toчно за RFID си мислех но като се рових из нета не останах особено очарован от продуктите и цените :) .

това може да се напрай чисто и просто с един пик микроконтролер един чип за управление на рфид и цената е около 50лв

цените на картите,ключодържателите -1-2лв