atv Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Всичко на 5GHz с X-пол РАБОТЕЩО !!! Само нека да е разумна цена София Очаквам предложения ... Телефон 0876 030330 Алекс Няма невъзможни неща !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortekn Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 имам за продаване :Bullet 5 на 4 месеца е работи перфектно,просто ми се наложи да ждигна линка и го замених с Powerbridge. ако те интерсува пиши на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atv Posted December 5, 2010 Author Report Share Posted December 5, 2010 Не си погледнал ... Купувам радиа само с Х пол Хубав ден... Няма невъзможни неща !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Някой да ми сведе до знанието ко по-дяволите е Х-пол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netlamer Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Някой да ми сведе до знанието ко по-дяволите е Х-пол? Еми предполагам, че колегата е имал предвид Х-хромозома Не вярвам да търси нещо с хоризонтална поляризация, ако беше така, щеше да напише "хоризонтална поляризация" (поне така си мисля). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Хиксовал се е човеко, нема се плашите. В момента търси под вола теле и то мъжко! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoli Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 аз си мисля пак че колегата търси нещо което може да работи както в хоризонтална поляризация така и вертикална поляризация нещо тип NanoStation Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudY-ElectriC Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 аз си мисля пак че колегата търси нещо което може да работи както в хоризонтална поляризация така и вертикална поляризация нещо тип NanoStation Според заглавието на темата е писано че купува всичко което е аир макс на UBIQUITI освен булет и аиргрид другото е двоино поляризирано писаното от него според мен няма как да е хоризонтална поляризация …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts