Jump to content

Колонки за телефона.. Nokia този път ме очароваха (не е за вярване)


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Тъй като ходя да бягам и за да минава времето си пускам от GSM а on line radio...всичко много добре ама Е51 не е особено впечетляваща на високоговорител. Пък ми се щеше по корав звук. Та щях да си правя но късмета ми проработи на време и в един форум намерих за 10лв + 5-6 за куриер ей тия мъници http://www.nokia.bg/find-products/accessories/all-accessories/music/music-speakers/nokia-mini-speakers-md-8 в началото си виках колко ще свири това ама за 10лева толкова ( в магазина са доста повече.. ) взех ги и за тест ги пуснах з на лаптопа. Просто ме разбиха от звук тия дребните направо не беше истина  :) . Не стига че надсвирват на сила лаптопите ми ами и на звук просто нямат равни от всичко пластмасово което съм чувал. За жалост са с 3 батерии не с 2 и нямат жак за адаптер/USB който скоро ще имат :) На консумация пак са супер - сложих едни акумулаторни батерии дето едната е много зле.. свирят 2 ри ден а свето диода вече не успява да свети но не спират да свирят :) . Като цяло едно от малкото неща на тази фирма което ми хареса.

Link to comment
Share on other sites

В момента още свирят, взех да се съмнявам, че имат и вътре батерия :) . Напрежението на 3 те батерии сборно е 2,1V едната направо е за боклука - паднала е на 0.2V което е не допустимо ....

p.s. когато паднат супер яко батериите спира левия канал и кара само на десен. Не знам дали е бъг или е с цел да свири по-дълго като цяло..

Link to comment
Share on other sites

  • Owner

бе аз се оглеждам за някаква такава Нокия дето да поддържа fring ,google maps

Разликата между английските ,руските и българските форуми:

в английския форум задаваш въпрос, отговарят

в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо

в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост

Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си.

-------------------

Когато фактите говорят и боговете мълчат

Link to comment
Share on other sites

E51 ги подържа, че и стандартен скайп има за нея(то аз него ползвам)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Ако държиш да е Нокиа,не много скъпа и да не забива ако искаш да работиш с някое друго приложение докато си Онлайн ти трябва да е с по голяма системна памет.

Казвам го от опит,преди време се намирах в ситуация която не ми позволяваше да ползвам лаптоп за връзка с дома(бях извън граница) и търсех смарт телефон който да подържа скайп и т.н. подобни,вярвай ми всичко пробвах без iphone и Blackbery....Нокия взе номер 1 по най - малко рестарти ::) ..!Докато не разбрах за проблема със системната памет.Та да не се отплесвам,случайно ми попадна една Нокия Е63 и останах много проятно изненадан.Сложих и всичко за което можеш да се сетиш и пробвах да съм онлайн,сърф,музика и като звънна всичко беше перфектно.Но батерията се твари много и не държи.Аз имах Е70 и до днес съм много доволен от него но е бавен.Моето предложение е Нокия Е5 ( http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-e5/specifications )Много системна памет ,много батерия заради малката потребност от екрана,най ниската цена за такъв клас смартфон, минуса за мен е че е пластмасов и ако си като мен и изтърваш много ...ти трябва силиконов кейс. O0 Дано съм бил полезен.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.