Jump to content

Колонки за телефона.. Nokia този път ме очароваха (не е за вярване)


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Тъй като ходя да бягам и за да минава времето си пускам от GSM а on line radio...всичко много добре ама Е51 не е особено впечетляваща на високоговорител. Пък ми се щеше по корав звук. Та щях да си правя но късмета ми проработи на време и в един форум намерих за 10лв + 5-6 за куриер ей тия мъници http://www.nokia.bg/find-products/accessories/all-accessories/music/music-speakers/nokia-mini-speakers-md-8 в началото си виках колко ще свири това ама за 10лева толкова ( в магазина са доста повече.. ) взех ги и за тест ги пуснах з на лаптопа. Просто ме разбиха от звук тия дребните направо не беше истина  :) . Не стига че надсвирват на сила лаптопите ми ами и на звук просто нямат равни от всичко пластмасово което съм чувал. За жалост са с 3 батерии не с 2 и нямат жак за адаптер/USB който скоро ще имат :) На консумация пак са супер - сложих едни акумулаторни батерии дето едната е много зле.. свирят 2 ри ден а свето диода вече не успява да свети но не спират да свирят :) . Като цяло едно от малкото неща на тази фирма което ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента още свирят, взех да се съмнявам, че имат и вътре батерия :) . Напрежението на 3 те батерии сборно е 2,1V едната направо е за боклука - паднала е на 0.2V което е не допустимо ....

p.s. когато паднат супер яко батериите спира левия канал и кара само на десен. Не знам дали е бъг или е с цел да свири по-дълго като цяло..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Собственик

бе аз се оглеждам за някаква такава Нокия дето да поддържа fring ,google maps

Разликата между английските ,руските и българските форуми:

в английския форум задаваш въпрос, отговарят

в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо

в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост

Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си.

-------------------

Когато фактите говорят и боговете мълчат

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 месеца по-късно ...
  • 1 year later...

Ако държиш да е Нокиа,не много скъпа и да не забива ако искаш да работиш с някое друго приложение докато си Онлайн ти трябва да е с по голяма системна памет.

Казвам го от опит,преди време се намирах в ситуация която не ми позволяваше да ползвам лаптоп за връзка с дома(бях извън граница) и търсех смарт телефон който да подържа скайп и т.н. подобни,вярвай ми всичко пробвах без iphone и Blackbery....Нокия взе номер 1 по най - малко рестарти ::) ..!Докато не разбрах за проблема със системната памет.Та да не се отплесвам,случайно ми попадна една Нокия Е63 и останах много проятно изненадан.Сложих и всичко за което можеш да се сетиш и пробвах да съм онлайн,сърф,музика и като звънна всичко беше перфектно.Но батерията се твари много и не държи.Аз имах Е70 и до днес съм много доволен от него но е бавен.Моето предложение е Нокия Е5 ( http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-e5/specifications )Много системна памет ,много батерия заради малката потребност от екрана,най ниската цена за такъв клас смартфон, минуса за мен е че е пластмасов и ако си като мен и изтърваш много ...ти трябва силиконов кейс. O0 Дано съм бил полезен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.