stanioomega Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Етова е странчката на Микротика има ли начин да иа променя ... не искам като ми броузнат рутера и да се отваря но не мога и да спра или променя веб порта че там е и Усер Менажера искам просто като ми отворят ИП то да се отваря празен индекс или нещо подобно Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted November 26, 2010 Administrator Report Share Posted November 26, 2010 юзер менаджера е на localhost:80 познаи какво да направиш с input < :80 после си прехвърли с редирект от който искаш порт към :80 заглавието кърти LOGYN Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stanioomega Posted November 26, 2010 Author Report Share Posted November 26, 2010 само че така няма ли да се прецака PayPal плащането ... по скоро активирането на акаунта след заплащане през paypal той би трябвало да ползва 443 ама знам ли го ... да не говорим че то и с https://IP.com пак ще се отвори същата начална страница на рутера ... ако можеше да се единте щеще да е добре Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted November 26, 2010 Administrator Report Share Posted November 26, 2010 peypal не трябваше ли да е в walled garden а и ти блокираш само входящия тези за препращане не се блокират Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stanioomega Posted November 26, 2010 Author Report Share Posted November 26, 2010 Да във walled garden е но това си е за да се позва без да си оторизиран в хотспота но когато си направиш регистрациата и платиш през PayPal той трябва да върне за да каже че "да ето този е платил и може да му е активен акаунта" Това е схемата .... бая зор видях докато го накарам да работи .... в началото имах проблеми Хората си плащат ,парите си ги взима , акаунта си се създава парите си идват в мойта сметка , но акаунтите си оставаха непотвардени от PayPal че са платили ... бях се отчаел че ниама да стане , даже незнам кое точно го накара да проработи и затова ме е малко шубе да не го пре.ба ... Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
stanioomega
Етова е странчката на Микротика
има ли начин да иа променя ... не искам като ми броузнат рутера и да се отваря
но не мога и да спра или променя веб порта че там е и Усер Менажера
искам просто като ми отворят ИП то да се отваря празен индекс или нещо подобно
Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ...
4 answers to this question
Recommended Posts