¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 За предпочитане са от медиики или AP та ( 3.3V , 5V , 12V ) . Предложения на ЛС или 0886811477. От Варна съм но работя и с куриери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Интересуват ли те насипни, стари, трудно употребими за нещо, най-вече без вид, сравнително работещи, всякакви, от лаптопи, техника всякаква, най-вече от телефони (зарядни) ? - Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 На кило ли плащаш че имам някое друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Събирам ти няколко. По някое време може да ме изнервят че ги подридвам и да ти ги пратя. Кефи ме когато хора които му разбират си подкарват всякакви електронни джаджи. Аз не съм по електрониката и мога да посъбера и да ти пратя Едното гръмна в ръцете ми Още мирише на хубаво - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts