Jump to content

Recommended Posts

Posted

Здравейте та въпроса ми е следния какъв тип лан протектори ползвате за защита на потовете на устриствата на "UBNT" и как евентуално ги пазите от атмосферните влияния в кутия близо до самото устройство или ? ? ?

Този тип подходящо ли е за целта ?

ethp1-400.gif

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Posted

Не този не е подходящ за poe.

п.п. трябва ти като този но да има разрядници към маса и от сигналните проводници.

post-61-130900728325_thumb.jpg

Posted

Да като се загледах във схемите им днеска го видях тоя тип ама щом и ти потвърди значи ще е това

А относно каде се слагам смятам че се слага близо до устроиството в няква малка кутийка колкото да влезе протектора и да се изолира от влага :)

ако нее това варианта моля да ме поправите ще съм благодарен

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Posted

Аз ги слагам в самата кутийка на  нано то :)

Posted

За НАНО-то съм съгласем просто има място отдолу ама за Булет,АирГрид,НаноБридж макар че за последните две съм склонен да сметна че ще има място отзад в празната част на облъчвателя особенно като се има в предвид че си ги модернизираме и ги слагаме на по големи паници а там в тръбата която се слага зада се намести фокусното има достаъчно място за едно протекторче макарче заземителния кабел става малко дълаг ама по добре с дълаг кабел отколкото без него ама за булет си трябва няква кутийка там няма начин

Posted

To за булета трябва кутия... Директен монтаж на вън - НЕ!

Posted

Само директно на вън ги слагам. От М серията, имам доста, първите са още от преди да се появят в БГ, до сега няма фалове  :)

Posted

Ако беше ги слагал по нашия край със сигурност щеше да има "гафове". Аз по горе като казах кутия нямах предвид заради влага и т.н. ами да го пази от кражби.

• Administrator
Posted

Само директно на вън ги слагам. От М серията, имам доста, първите са още от преди да се появят в БГ, до сега няма фалове  :)

оня ден монтирах един нано бридж оказа се дефектен , саморестартира се при най - малкото натоварване имат -1 за сега ;) освен това един познат се оплаква от проблеми със захранващите пое-та на рокетите .

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Posted

To проблема със захранването го има и от времето на нанотата още....

Posted

Варненската "кампания АНТИконкуренция" е просто уникална   

Posted

Не този не е подходящ за poe.

п.п. трябва ти като този но да има разрядници към маса и от сигналните проводници.

Имаш предвид такъв тип схема

Тая схема малко съм я преправил с цел да ти покажа  иначе оригинала е на НЕОМОНТАНА ETHP1-300,310 трябва да се отбележи

post-276-130900728341_thumb.jpg

Posted

да само че и 3ти 2ен разрядник от 2та края на вд2 към маса.

Posted

Ами то такъв едвали има трябва сам да си го правя :)

Ти нямаш ли такива

Posted

Нямам аз доста продадох но мога да ти модна някой "фабричен" . И все пак няма никаква гаранция дали ще оцелее порта след някой хубава буря...  :)