stanioomega Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Предлагат ми 2 RB532A за 80 евро с лиценз 4 лвл. , Мисля да ги ползвам като АП-та Също така гледам че мове да му се насади RB502 и да ги ползвам с 3 сектора например Дайте някакво мнение за този модел ако някой го е ползвал Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted November 9, 2010 Administrator Report Share Posted November 9, 2010 цената е по добра от на 600/800 с дъщерната платка може и бая суич да стане Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Имам 2 такива по спомен Level 3. Така и не успях тогава да ги подкарам p2p то и не съм се занимавал особено с тях де. Като цяло изглеждат добре но малко ме притеснява ниската честота на CPU то. И то пак зависи какво очакваш от тях. Но мисля, че като знам къде ще ги слагаш при теб ще са самолет . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted November 9, 2010 Administrator Report Share Posted November 9, 2010 ако и двете ти ги дават за толкова си заслужава , иначе имам само РБ532 без А по слабата версия и не е кой знае какво Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 по-слаб е от 333-ка имаше някакъв проблем между етх2 и етх3 който са някакъв Via Rhine контролер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanioomega Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Ще ги взема , особенно за тази цена си заслужава , ако нещо не са пр..бани тези дни ще ми ги пратят , ше ги тествам пурво в дома пак после ще му мисля мисля да им забода ЦМ9 с 17дб сектор и евентуално RB502 с още 2 Цм9 и 2 17-ки като закачени клиент няма да са повече от 7-8 макс 10 човека на борд Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts