netlamer Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Не съм много взискателен- режим А ми трябва. Ако предлагате нещо- моля на лична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atv Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Imam edin roket na 5Ghz. Ima i oblachvatel i 60sm. antena / Pasat /. Soyal e 1 godina na van. Daj nyakakva idea za cenata. Ako te interesuva mi zvanni na tel. 0876 030330 Няма невъзможни неща !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Я пак... ама на БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
promind Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Имам тук някакви Airaya уж дето са на 5 и не ги ползвам. Едното работи безгрижно, но другото е малко претенциозно откъм ЛАН страната...след рестарт трябва да извадиш лан кабела и да го вкараш наново за да имаш връзка с него. Последното беше зад UPS и не съм имал грижа с линка, за който служеха в продължение на повече от година, докато не ги смених с RB800+NV2. Ако ги искаш цената ще е символична за двете комплект. Пиши на ЛС или скайп: ddobreff http://www.techstream.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts