hawk Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Здравейте може ли да ми помогнете да огранича конекциите не ми ясно точно как ще стане, става въпрос за мк 3.х. Не искам да ги спирам напълно а да ги огранича на 2 примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted October 9, 2010 Administrator Report Share Posted October 9, 2010 общо взето няма да се получи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hawk Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 Имам клиент който злоупотребява и идеята ми е да огранича тези протоколи за да неможе да дели услугата на няколко клиента Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 в краен случай ограничи всички портоколи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted October 9, 2010 Administrator Report Share Posted October 9, 2010 като за начало ТТL лимит Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted October 9, 2010 Administrator Report Share Posted October 9, 2010 като за начало ТТL лимит И с какво ще помогне това ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted October 10, 2010 Administrator Report Share Posted October 10, 2010 И с какво ще помогне това ? учудващо помага да си махнат рутерите на които се накачват съседите в 70% от случаите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted October 10, 2010 Administrator Report Share Posted October 10, 2010 учудващо помага да си махнат рутерите на които се накачват съседите в 70% от случаите Да бе,злоупотребяващия ще има идея и средство как да споделя интернета си и ти ще го спреш с ттл . Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted October 10, 2010 Administrator Report Share Posted October 10, 2010 споделям си опита и не казван че действа на 100% Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 V_L@N Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 При мен за сега това върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted October 11, 2010 Administrator Report Share Posted October 11, 2010 При мен за сега това върши работа Даже са много.Между другото версия 2 работи много по добре Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 V_L@N Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Прав си kokaracha много са обаче торент клиентите пълнят много! И за да не видят надписи в браузъра "Просрочено време за връзка" ги вдигнах малко. За версия 2.0 beta много ми хареса ама този надпис "бета" много ме притеснява! версия 1.2.3 е бетон има страхотен ъптайм с 250 потребители се държи перфектно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hawk Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Идеята ми е да му огранича чат програмите примерно да може да прави само 2 кънецкции с Skype или MSN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gbdesign Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Skype е p2p програма...със всеки активен потребител в списъка, прави UDP конекция + tcp с тези с които говори или чати. Отделно Skype се връзва и през "обходни тунели"...примерно през съседа... Въобще това, което искаш е загубена кауза.... с всяка актуализация на Skype ще трябва да променяш стринговете с които ще филтрираш на леър 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MiPSus Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Пробвай на Леър 8 - доказано работи. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted October 13, 2010 Administrator Report Share Posted October 13, 2010 Пробвай на Леър 8 - доказано работи. Естествено,нали е патентовано от МТ Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hawk
Здравейте може ли да ми помогнете да огранича конекциите не ми ясно точно как ще стане, става въпрос за мк 3.х. Не искам да ги спирам напълно а да ги огранича на 2 примерно.
15 answers to this question
Recommended Posts