Jump to content

Ubiquiti - Бъг.


mrhardware

Recommended Posts

Незнам дали се разисква подобен бъг на убикуити в форума.

Преди месеци се наложи да пусна малко линкче с 2бр. Ubiquiti от старата генерация на 2,4 (ръбести).Всичко работеше славно докато не се севетна преди две седмици.

Лан порта капут,яко дропове.Купих от новите Ubiquiti с 2 лан порта,работи на приемане без грешка обаче:

Всички ip зад Ubiquiti се маскират под нейния мак адрес.Не е настроина като рутер :).След половин часова игра нищо не стана.Настройките при приемане на старата и новата генерация убита се дублират.Проблема е разрешен с подмяна с по-стария тип антена и всичко се нормализира.

Некой имал ли е подобен бъг?

Няма нищо по-добро от Микротика.Само да не ти е у къщата.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

е какво общо има между антената и мак адресите :) по - скоро рестарта е свършил работа

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

Ползвал ли си WDS ? ако ли не от там ти е проблема.

WDS ти трябва за да виждаш правилния MAC иначе устройството го маскира с неговия.

Link to comment
Share on other sites

то това се наблюда почти  при всяка сапунерка и май дори сме разисквали темата.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.