looper Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Купувам 2бр. Nanobridge-ове, Rocket-и или Bullet-i. Може и без гаранция, но работещи. Давам до 200лв!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZBOX Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 за двата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
looper Posted September 22, 2010 Author Report Share Posted September 22, 2010 Да! Може и да се договорим... ако ти се вижда малко?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 За мен 8 броя - давам по 210 се рокети ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
looper Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 e аз не търся конкретно - рокет-и. Може и тях, но предпочитам бриджовете, защото имам само 1 антена и ще трябва да купувам и антена, ако си купя рокети ... така, че все още се търсят Nanobridge М5 2 br. =210лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoli Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 e аз не търся конкретно - рокет-и. Може и тях, но предпочитам бриджовете, защото имам само 1 антена и ще трябва да купувам и антена, ако си купя рокети ... така, че все още се търсят Nanobridge М5 2 br. =210лв. Ти ме кефиш голям оптимист си ,мислиш си че някои ще ти продаде за по 105лв М5 те са сравнително нови затова иди си купи за по 160лв парчето с по една година гаранция не си мисли че като спестиш 20-30лв ще си оправиш работата Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts