Jump to content

ПЦ-та от "големите хипер-техно-маркети"

Rompii

Recommended Posts

Последните няколко месеца забелязвам че все по често ми карат  дефектирали конфигураци, закупени от метро, техномаркет, технополис и  т.н. На мен ми е ясно че за да направят система за 600-700 лв с  монитора, балабар с бюрото и стола са вложени най-най-най зле частите,  ама хората как могат да се лъжат и да продължават да купуват. За няколко  дена станаха повече от 60 машини а се занимавам сам и физически не ми  стига времето да правя диагностики да подменям MB-та и пр.  С тия псевдо  захранвания които слагат ебават майката на целия хардуер, а неграмотните клиенти си мислят че с отверка и поялник може да се оправи всичко;)

Освен това има и дънни платки който и google не е чувал за тях  ;D  последната такава просто ме разби - никакви надписи никакви марки / модели - НИЩО. С 2 ръце те подкрепям тъй като мой много близък човек им подържаше компютрите и се отказа тъй като са под всякаква критика. Но за съжаление хората се лъжат наистина по цената... ;)

цената, цената....

за гаранционните условия няма да говорим... и колко време отнема да ти отремонтират щайгата..

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Метро, винаги са продавали боклука на боклука и това важи за цялата им техника. Единствено от NEO /продавани в Техномаркет/ съм останал с добро впечатление.

като чуя НЕО и ми се доповръща.... ще затрупам кученцето си...

post-171-130900727828_thumb.jpg

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Като казахте N30 .. ;) Eто едно от вътре..

http://img546.imageshack.us/img546/1878/03092010042.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/681/03092010041.jpg

http://img204.imageshack.us/img204/6598/03092010043.jpg

Дъното е супер марково само дето май е менте на един Biostar.... Диска с драйверите е на изключително високо ниво.

Като цяло бих си купил такава машина за централен рутер!  ;D ;D ;D

кучу е сладък ;)

60 машини за няколко дни, за сам човек - викни си помощ просто и/или си измести другите занмания ;D

Защо се озовават при теб, а не при техен гаранционен? Или за твоя район - гаранционния сервиз е твоя?

-