Соколов Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Имам един суич с 2х40мм вентилатора на 5 волта, бръмчат та се не траят. Намерих едни прекрасни на 3000 оборота но са за 12 волта. Та мисълта ми е, ако ги вържа към 5 волта, ще работят ли на 1200-1300 оборота или не? Ако това стане ще съм много доволен от почти безшумна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 някой модели палят, някой не! Зависи от марка/модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdesign Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Аз съм пускал вентилаторите в компютърни захранвания на 5 волта....естествено, когато с въпросните захранвания съм захранвал не компютри а други джаджи. Бачкат без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivendi Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Какъв е модела на вентилатора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan_ruse Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 това ми е коронния номер . Големи вентилатори пуснати на 5 волта. тествано и работи с десетки бройки. мразя шума, обичам хладната техника. поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts