Jump to content

Rocket M5

aspi

Recommended Posts

Продавам комплект 2 бр. Rocket M5 + RocketDish 5G-30 , на три месеца, в гаранция, не са ползвани за друго, освен за проби. При тестовете ми изкараха 90 mbps реален трафик на 22 км. , но не ми вършат работа за това, за което исках да ги ползвам. Цената е 800 лв. с ДДС, с фактура и доставка с Еконт за моя сметка.

• 2 weeks later...

Колега да не би случайно още да работят на някое връхче например?

??? ?

Знам ги обаче не ми трябват само микротик става за твоите цели и 140-ки антени  ??? !

Винаги ми е било интересно как така нови са 760 лева вие им искате 800 лв  ??? . При условие , че една стока излезне ли от магазина цената и пада поне със 20 %  . Успех с продажбата

468x60_free.jpg

760 лв. са нови, НО - без ДДС и доставка. Процентите с които съм паднал от цената са 15 - рано е още за новогодишни подаръци  ???

Виж колега не искам да се заяждам ама  антената е 255 лева с ддс рокета е 128 с ддс и да не забравяме . че долара падна от преди няколко месеца . все пак успех не ми се спори просто винаги сме губещи купим ли техника така си е и така ще бъде  ???

468x60_free.jpg

Ще ти бъда благодарен, ако ми кажеш къде са тези цени.  Явно аз пазарувам от грешното място. ???

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.