danielskiii Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 имам въпрос дали на 2.4 гхз ще се държи добре понеже имам 2 нанота на 2.4гхз при средно зашумен ефир има пряка видимост между двете точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 ето и маркирано с пряка линия от къде до каде http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=111826632539421707080.00048cd1e7a453af77323 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Не е ли по-лесно да сложиш двете нано-та и да видиш какво се получава ? Монтажа им според мен не нищо особено .... а си имат и compliance test .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ПРобвай найстина ама за мен това ми се струва малко лудница.... особено нс 2,4 и то с 10те дб антенки... Виж с решетки 24дБ може да работи То и така според мен ще захапе друг е въпроса как и какво ще докара. Като гледам минава през една от най-зашумените зони на града. Ефира там е меко казано отват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 трябва ми да носи 3-4мбит а на 5гхз дали би се даржало добре да тарся да сменям нанотата Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ще сваршат работа за толкова а ако искаш скорост нанобрич м5 или наностеишан м5 а ако си сигорен за пряката видимус слагаи нанобрич м5 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 има пряка видимост виждам другата точка със бинокъла обаче понеже е зашумен ефира и ме съмнява дали ще работи на 2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Toй почти се съмнявам да не тръгне но има само 1 начин да разбереш как ще работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyan Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Toй почти се съмнявам да не тръгне но има само 1 начин да разбереш как ще работи Пробата му е майката Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 вариант А слагаш двете нанота и пробваш дано прекара нещо. Вариант Б слагаш 340 лева в торбата и копуваш М5 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Ами според мене, изобщо не си губи времето с проби - сложи си 2 Bullet-а 5 (не ти трябват по-мощните) с 27db антени и си работи. Сега на теста може и да се получи нещо, но след 1-2 месеца? Все ще се намери някой "колега" дето ще ти хареса канала и се почва едно сменяне на каналите ..... Не си струва насред зима да сменяш всичко. Ползвам Булети много и съм доволен от тях и затова ти ги препоръчвам. Може и на 2.4 да сложиш, но си сложи хубави антени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 аз имам и една друга идея да сложа нанотата на сателитни чиний като тези на булсатком Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 е то не му пречи ако има антени за 2,4 да пробва и с наното все пак нали си има изход за антена.... А за каналите .. щом е п2п си има и други канали Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 отказвам се от нанотата 2 решетки на 24дби и две бордчета 411 с карти cm9 a пък нанотата ще отидат на един линк 2 км Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 какво мислите за тази wi-fi кара на тп-линк http://www.jmt.bg/безжични-устройства-cID=690/tp-link-tl-wn961n,-wireless-n-minipci-adapter,-atheros,-2.4ghz-pID=4343/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts