Jump to content

Batteryshop.bg - НЕ коректни!


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Един приятел му затрябва универсално зарядно устройство.. то като се замислих и на мен ми трябва от много време, а все не ми остава време да си направя. Че във въпросния сайт намерихме едно GP което си е уважавана от мен марка за 29.90лв зареждаше AA, AAA, 9V и следи 2 та основни параметъра при никеловите батерии което изглеждаше повече от супер! Аз му казах направо поръчай 2 бройки и хем транспорта ще си поделим. Той им звани... така и так и те да имаме ги налични пратете майл за координати.... да ама след малко зарядното изчезна от сайта .. и лошото е, че не си спомням модела. Тия явно се усетиха, че без пари го дават и го разкараха.. линка не работеше и още не работи. А от тях отговор няма! Ще си търсим от друго място.. и от там просто няма да купя нищо макар, че има интересни неща но като са такива "тарикати" да си гледат работата..

Link to post
Share on other sites
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Ами аз гледам много положително на нещата ама не и на такива като тези... :) Защо са му казали, че имат много голямо количество на склад и за тва са на така ниска цена и после не му отговарят.. ? Прав си попринцип но в случая са си некоректни за мен.

Link to post
Share on other sites
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Проправям се  те не са Не коректни - Те просто незнаят къде са! След няколко телефони разговора и мейли.. изведнъж се оказа,че тия много бройки който имали на склад изчезнали ама после се появили точно 2 бройки колкото искахме  :o  Програмата им за отчета на склада "скрила" няколко хиляди бройки и коригирала сайта  ;D ;D ;D ;D ;D  Та сега получихме 2 те бройки 1 та за момента работи .. Гаранция има ли няма ли ?!? Един господ знае ама гаранционна карта нямат ( не че се очудвам то е масова политика на фирмите да не пращат ако е по куриер ) ... ама няма да им звъня, че нямам нерви да се занимавам с бавноразвиващи.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.