Jump to content

Batteryshop.bg - НЕ коректни!


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Един приятел му затрябва универсално зарядно устройство.. то като се замислих и на мен ми трябва от много време, а все не ми остава време да си направя. Че във въпросния сайт намерихме едно GP което си е уважавана от мен марка за 29.90лв зареждаше AA, AAA, 9V и следи 2 та основни параметъра при никеловите батерии което изглеждаше повече от супер! Аз му казах направо поръчай 2 бройки и хем транспорта ще си поделим. Той им звани... така и так и те да имаме ги налични пратете майл за координати.... да ама след малко зарядното изчезна от сайта .. и лошото е, че не си спомням модела. Тия явно се усетиха, че без пари го дават и го разкараха.. линка не работеше и още не работи. А от тях отговор няма! Ще си търсим от друго място.. и от там просто няма да купя нищо макар, че има интересни неща но като са такива "тарикати" да си гледат работата..

Link to comment
Share on other sites

Ами аз гледам много положително на нещата ама не и на такива като тези... :) Защо са му казали, че имат много голямо количество на склад и за тва са на така ниска цена и после не му отговарят.. ? Прав си попринцип но в случая са си некоректни за мен.

Link to comment
Share on other sites

Проправям се  те не са Не коректни - Те просто незнаят къде са! След няколко телефони разговора и мейли.. изведнъж се оказа,че тия много бройки който имали на склад изчезнали ама после се появили точно 2 бройки колкото искахме  :o  Програмата им за отчета на склада "скрила" няколко хиляди бройки и коригирала сайта  ;D ;D ;D ;D ;D  Та сега получихме 2 те бройки 1 та за момента работи .. Гаранция има ли няма ли ?!? Един господ знае ама гаранционна карта нямат ( не че се очудвам то е масова политика на фирмите да не пращат ако е по куриер ) ... ама няма да им звъня, че нямам нерви да се занимавам с бавноразвиващи.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.