vtbg59 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Здравейте , темата е за Инернет достъп в град Варна адреса е бул.Владислав Варненчик 144 . Дайте мнение за доставчик(доставчици)или оферти ,критериите са висок ъптайм ,добър и бърз съпорт като скорост 30-50 Mbps са достатъчни стига да са постижими реално IP също е + .Искам да направя услуга на мой приятел който си е типичен потребител и да го спася тъпи договори на вид монополисти и продавачи на мечти . На всички варналии които ще се отзоват предварително благодаря . "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Оф там е малко...... виж BGwan.com , rutil.net , heros.net за други който да са долу горе на ниво.. не се сещам. Както съм ги подредил така са според мен по "ниво" .... Аз там имам 3-4 потребителя ... но немога да покрия тази скорост на съответния адрес и затова и не предлагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 спектър нет скоростите се достигат във 99% от времето има вариант с договор има и вариант без договор като е със договор за 1 година има 5 лева отстъпка от месечната такса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Интербилд? аз съм вкъщи на тях, нета е спирал няколко пъти и само в много големите бури. /онзи ден в бурята НЕ спря!!!/ Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted July 31, 2010 Administrator Report Share Posted July 31, 2010 Интербилд? аз съм вкъщи на тях, нета е спирал няколко пъти и само в много големите бури. /онзи ден в бурята НЕ спря!!!/ Преди 2 години имах нет от тях в Младост благодарение на некадърноста на администраторите им ма пак беше кофти Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtbg59 Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Тя трагедията е пълна ,няма никаква промяна от преди 2 години специално за този район.Все пак това са нови кооперации недоумявам как няма 'да хванеш юзера' ,най близкия (настоящия не го смятам за такъв то е жива пародия на мрежа няма и реални IP'та явно е нелегален кръжок на ентусиасти) е макс. на 500м !!! Благодаря на всички участвали , темата се заключва( 'КАПАНИЗ') "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts