skuller Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 търся дънна платка mini ITX с sodimm слот и miniPCI // имам рам памет от стар лаптоп ддр333 и миниПЦИ вифи карта и искам да ги използвам за нещо да не пречат само Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted July 13, 2010 Administrator Report Share Posted July 13, 2010 тук избора е голям при това хардуера не е толкова безобиден само за паметта ще е трудно да намериш... http://www.itx.bg Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Да, Като се upgrade-ват лаптопи, после паметите остават. Идеално е да се използват с mini-ITX. И аз имам 2-три по 512 SODIMM. http://www.itx.bg/bg/mini-itx-motherboards/onboard-cpu-mini-itx-motherboards.html?memory_type=32 Ето от лявото меню има списък на платките със DDR2 SODIMM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuller Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 видях че има с ддр2 но на мен ми трява нещо с ддр гледах в нета и се разминават цепките долу на паметтта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Е няма как, с DDR те ще са от някой музей. По онова време май не е имало такива miniITX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Влади Posted July 14, 2010 Owner Report Share Posted July 14, 2010 по хубаво пусни тая памет да я продаваш,и си земи нещо с ддр2 и тя е евтина сега Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts