Jump to content

Сигурност


Huku_911

Recommended Posts

Здравейте,

Бихте ли споделили как си пазите техниката която не се събира в метални кутии, питам за антените и т.н. и когато са монтирани по горите тилилейски :)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Администратор

Е точно тук :) някой ще опише как да му откраднат по - лесно техниката. ::)

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК , СОТ имат някакво време за реакция за градски условия както и да е но когато е далеч от града? Питам не за да открадна на някой техниката а за предложа решение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами на колко км от града мислиш да я слагаш ? Попринцип се разпитва коя фирма ще реагира и има патрулка на около... аз в моя случай съм ги тествал 1-2мин бяха там! Макар, че фирмата е смешна но там пък има силна страна... Дай повече информация да не фърлям боб ....  Не че ще ти крада аз техниката  Бъзикам се .

п.п. Никой неможе да ти гарантира на 101%.. не ми се дава примера как на фирма обраха сървърното със сот и на няколко метра от РПУ то и никой не разбра.. ..  По скоро се застраховай :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отзивчивостта, аз лично нищо няма да слагам като техника, понеже имам запитване за някакво решение за охрана на комуникационнна техника монтирана в неградски условия. Идеята е да се проектира някакво решение, то е ясно че без намеса на някой няма как да стане за съжеление. Питам от чисто любопитство а и все пак трябва да предложа нещо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти направя 320830928093902808320 варянта за охрана.. Ние лично имаме индивидуална система която работи на друг банд отделен от WIFI тата и се проверява на определено време както за линк така и че са на мястото си точките...  Всичко е въпрос на пари.. а това не само е най-важното то е основното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.