stanioomega Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Имам едно въпросче.... имам един Bullet m5 който искам да го update' на но ми е малко на далеко някой правил ли го е този номер в движение че имам суров опит от тупиа линк който си връща настройките по default след като го актоализирам. Дали и Булета не го прави този номер или ще трябва да отида на място ? Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bambo Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Имам ги от доста време, още преди да се появят в българия, в началото бяха доста бъгави и се налагаше ъпдейт буквално всеки ден. Не е имало проблем с настройки. И сега качвам веднага което RC излезе, не се е налагало да ходя... мен ако питаш - давай смело Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stanioomega Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Да имаш право ... актоализирах го и си запази настройките мерси. Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Извинявам се за Off Topic а ама с кой тъп линк си имал ядове аз всичките ги ъпдейтвах през wifi то.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stanioomega Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 Извинявам се за Off Topic а ама с кой тъп линк си имал ядове аз всичките ги ъпдейтвах през wifi то.. Лубимият ми TL-WA501G , след ъпдейт е като нов Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
stanioomega
Имам едно въпросче.... имам един Bullet m5 който искам да го update' на но ми е малко на далеко
някой правил ли го е този номер в движение че имам суров опит от тупиа линк който си връща настройките по default след като го актоализирам.
Дали и Булета не го прави този номер или ще трябва да отида на място ?
Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ...
4 answers to this question
Recommended Posts