Jump to content

Rack от Къде

Mupo neTkoB

Recommended Posts

от къде и какви ракове купувате.

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

• Administrator
Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Лек коментар само за последните... не продават на дребно. И трябва дас е мине през http://www.computernet.bg/ или аналогични... Ако се купуват няколко бройки.

Ако ти трябват никобюжетни решения - в конрад има шкафове за без пари но нестават за рутери.. много са плитки и само суичове вляват. в ssi също има както и при Дани. Моя последния е от lancom и съм много доволен.

от ланком бастунските турски шкафове. ако е нужна функционалност най-добре секонд ханд някакъв на компак да накичен с всичко цената им е към 800-1200лв и си заслужават. турските в края на комплектацията пак стигат толкова. (за 42 ако говорим де).

Имам един единствен "шкаф" и той е от тези зелените на Computer2000. Няма да го коментирам, само ще кажа - за толкоз пари - толкова.

Всичко друго ми е "open frame" т.е. открити стойки, повечето SeaMAX от Ланком. Най-евтините които намерих, здрави са, друго няма какво да се иска от тях. Шкафове не ми трябват и не съм търсил скоро. На времето гледах във Argo-Contar имаше доста видове / марки.

аз имам един от JarComputers и мисля че е добре. сглоби се лесно, хубаво се натъпкаха нещата там. :)

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

днес купих от Данимпекс. кофтито е че май забравих да спомена че ми трябва wall maunt и както се очакваше са ми пратили за пода :) ще се опитам утре да го сменя. изглежда че има всичко необходимо за да "държи" един суич някой РБ и малко кабели. може би ще сложа и USP-а  да не стърчат кабели навън ::) може да сложа снимки като подредя жиците по-другата седмица че мисля да се отдам 5 дена на почивка 8)