Filiokey Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Колеги може ли някой да помогне като ми даде схема или линк за изграждане на EoIP tunel с 2радиокарти и бордове 433AH. Целта е прекарване на по голям трафик да речем 10МБ. като едната радиокарта е да работи на уплоад а другата на данлоад а когато не работи едната карта останалата работеща да поема трафика! Предварително Благодаря на "знаещите и можещите "тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted June 25, 2010 Administrator Report Share Posted June 25, 2010 търси из форума тема за това как се прави bonding , това ти трябва. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
msboy Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 И аз не можах да намеря нищо за "bonding" и на мене ми трябва но с търсачката във форума не изкарва никакъв резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Bonding_Examples Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filiokey Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 моля модератора на сайта да заключи темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts